Alle 4-, 5-, en 6-pers. Premium Cottages op de Vossemeren worden ver-premium-d! | 234 Cottages in ’t nieuw!

Waar ‘ie precies staat moeten we nog ontdekken, maar De Vossemeren heeft d’r geldboom gevonden. Want wie dacht dat het er na wat verbouwingsherrie vanuit de Market Dome stil werd, heeft het mis! Dat ook hier na succes van De Kempervennen, volgend boekjaar, een waterskibaan in elkaar werd getimmerd is geen nieuws meer. Dat er 234 Premium cottages op de schop gaan is dat wel! Na de eerder aangepakte Comforts in 2007-2008 en afgelopen jaar de VIP cottages is dit het enige type dat nog snakt naar een vernieuwingskuurtje. Het gaat om de 4-, 5-, en 6-persoons cottages. Overmorgen, vanaf 8 oktober beginnen de eerste voorzichtige klusjes al!

We kunnen ze nu nog dromen, die redelijk safe Premium-interieurs; licht hout en veel blauw. Maar dat is vanaf de 8ste toch echt verleden tijd. Wij slaakte een opgelucht kreetje! Een paar maanden geleden al werden alle hoekbanken in alle Premium cottages vervangen, dat we toen niet konden aanvoelen wat komen ging, is misschien stom blond. Dat de geldkraan nog even extra wordt opengedraaid is wel duidelijk; want de vloeren worden geheel vervangen, zowel de (tapijt)tegels als de PVC’vloertjes. Ook de gordijnen maken plaats voor nieuwe exemplaren en hetzelfde geldt voor het decoratiemateriaal. In niets moeten deze cottages straks onderdoen van hoe we de Premiums ‘van nu’ kennen.

| Vorig jaren waren de VIP’s nog VIP-en-happening
In 2007 en 2008 – dat is echt al zo lang geleden – gingen ze met de handen uit de mouwen in de Comfort cottages. Daar was het toen niet nodig, maar broodnodig! Iedereen kan zich die heerlijk stoffige ‘witte-stalen-buizen-hoekbanken’ immers nog wel herinneren. Vorig jaar nog waren de VIP-types aan de beurt, nadat CenterParcs eens kritisch naar haar eigen ‘duurste paardjes’ was gaan kijken. En nu dus de Premium-cottages. Dat cottage-aanbod van De Vossemeren staat volgend jaar dus als een huis(je).

2 reacties

  1. Martijn l ECP-webteam

    Verbleef jij laatst in een Premium cottage op De Vossemeren? Dan kunnen we het beste aan jou vragen of ’t nodig was?

  2. is het volgend jaar maart af dan kan ik boeken leuk hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.