kokkerellen in de duinen doe je in de nieuwe Premium’s van Port Zelande

Er is wat nieuws uit onverwachte hoek; Port Zélande gaat met de zwabber erdoor! Waardoor? Door al de cottages. Allemaal? Ja, alle 551! Van de 2-pers. VIP’s tot de 12-pers. Premiums, Comfort’s en alle types die daaronder vallen. En dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Voor je het wist zaten wij al in de auto. Brutaal als we waren, vroegen we om de sleutels en die kregen we: van alle drie, zelfs! Dus, *tromgeroffel* met gepaste trots en een glimlach van oor tot oor; de primeur van de vernieuwde pilot-cottages van Port Zélande: Comfort, Premium én Vip! En er is meer; want ook de Market Dome gaat op de schop!

Zie het als een kerstcadeau van ons, voor jullie. Of een eindejaars-knaller. En voor het stukje Nederlandse Costa Brava staat er komend jaar nog veel meer aan te komen. Spannend!

| Zo geheim was het dus helemaal niet…
In het geheim hebben ze in het Zuid-Hollandse park er heftig op los verbouwd. En zoals we al zeiden, gaan ze er niet over een nacht ijs; alles, maar dan ook alles gaat eruit om plaats te maken voor iets spiksplinternieuws. En dat is inderdaad heftiger dan een wat tapijttegeltjes hier en daar vervangen. Maar top-secret was het voor ons niet; we zijn op eigen houtje naar het park gereden, vroegen de sleutels en stonden even later binnen. En wat we daar toch zagen… … een super sfeervolle Premium!

Image00003

| Lees hieronder alles over de nieuwe Premium-pilot-cottage!

Het verschil tussen Comfort en Premium was niet heel groot. ‘Was’. Want met deze Premium zetten ze, zeker qua decoratie, aankleding en sfeer, totaal iets anders neer. Waar de Comfort vooral kleurrijk is, zijn de kleuren hier warm, wat herfstachtig en vooral sfeervol. En met dat gure weer van nu, snak je bijna naar de warmte van dit nieuwe interieur. En dat zit hem ook in de nieuwe vloer.

Want waar sommige hier nog, stammend uit het Gran Dorado-tijdperk, tegels hadden, of daarna PVC kregen, heeft deze nieuwe Premium een sfeervol nieuwe vloer gekregen. De zithoek is verder knus, een fijne – bekende – wickerhoekbank met afstemmende kussentjes. En zo past alles keurig bij elkaar; de bank, de gordijnen en de vloerkleden onder de salontafels. En juist dat maakt het allemaal één geheel.

| Je ei’tje bakken in de duinen.
Maar zeiden we dat je bij de Comfort je al haast op het strand waande; hier moet je uitkijken dat je geen zandkorrels staat mee te bakken. Want je staat met je gebakken ei’tje letterlijk in de duinen te kokkerellen. We overdrijven misschien een beetje. Maar figuurlijk wel. Want hier geen saaie tegeltjes, maar fotoprints achter de hele breedte van de keuken. En dat geeft toch wel een heel apart gezicht, hoor! De twee enorme canvassen, achter de net zo vernieuwde eethoek, versterken helemaal het beeld dat je hier niet tussen de bomen zit, maar dat je de zee – letterlijk en figuurlijk – kunt ruiken.

En daar houdt het niet mee op; want ook terwijl je jezelf staat af te soppen, sta je haast in de branding. Over de volle breedte van de badkamer hangt namelijk ook zo’n ‘foto-beleving’. En wij hebben er even onder gestaan, zonder dat we een nat pak haalde, en met een beetje fantasie geloof je het: je staat op het strand te douchen. Een fraai badkamermeubel en een wel heel bijzondere kraan (Laat het water verkleuren. Ja het is echt waar!) maken de badkamer helemaal af.

| Lichte kleuren en sfeervolle spotjes
Alle tegels zijn eruit gehakt en er zijn nieuwe voor in de plaats gekomen. Niet alleen op het toilet en de badkamer, maar ook op de slaapkamers. Keurige nieuwe tapijttegels liggen er daar op de vloer, zoals we die al jaar en dag kennen. En de frisse gordijnen, fijne lichte kleuren en sfeervolle spotjes, zorgen ervoor dat je niet al teveel moeite moet doen om hier een oogje dicht te doen.

balk

| Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met de Center Parcs Vastgoed adviseur Bernard Jans.

Klik hier voor Bernard Jans
Bernard.jans@groupepvcp.com

balk

| Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.