In de nieuwe Comfort’s van Port Zelande kun je kite-surfen onder de douche! Gaaf.

Er is wat nieuws uit onverwachte hoek; Port Zélande gaat met de zwabber erdoor! Waardoor? Door al de cottages. Allemaal? Ja, alle 551! Van de 2-pers. VIP’s tot de 12-pers. Premiums, Comfort’s en alle types die daaronder vallen. En dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Voor je het wist zaten wij al in de auto. Brutaal als we waren, vroegen we om de sleutels en die kregen we: van alle drie, zelfs! Dus, *tromgeroffel* met gepaste trots en een glimlach van oor tot oor; de primeur van de vernieuwde pilot-cottages van Port Zélande: Comfort, Premium én Vip! En er is meer; want ook de Market Dome gaat op de schop!

Zie het als een kerstcadeau van ons, voor jullie. Of een eindejaars-knaller. En voor het stukje Nederlandse Costa Brava staat er komend jaar nog veel meer aan te komen. Spannend!

| Zo geheim was het dus helemaal niet…
In het geheim hebben ze in het Zuid-Hollandse park er heftig op los verbouwd. En zoals we al zeiden, gaan ze er niet over een nacht ijs; alles, maar dan ook alles gaat eruit om plaats te maken voor iets spiksplinternieuws. En dat is inderdaad heftiger dan een wat tapijttegeltjes hier en daar vervangen. Maar top-secret was het voor ons niet; we zijn op eigen houtje naar het park gereden, vroegen de sleutels en stonden even later binnen. En wat we daar toch zagen… … een kleurrijke Comfort!

| Lees hier onder alles over de nieuwe Comfort-pilot-Cottage!
Verrek, dat kennen we een beetje. Inderdaad, een beetje. De Comfort-pilot hier heeft al het mooie wat we een tijdje terug, tijdens de grootscheepse verbouwingen in De Eemhof, ook hebben gezien. Lekker veel kleurtjes waar je blij van wordt. Niet zo gek ook dat juist dit interieur-ontwerp door mag gaan onder het labeltje: ‘Colorful Fun’. En daarover is natuurlijk niets gelogen. De gordijnen zijn bijna de regenboog – wat zoeter misschien, maar toch – de bank en de slaapkamers… … alles eigenlijk.

Image00039

 

| Afwassen is zo…
En zoals je kunt zien is alles eruit geweest, de wanden zijn frisser dan ooit en de keuken is zelfs compleet opnieuw opgebouwd. En wat is er een fraaie voor in de plaats gezet. Wij kunnen ons hier nog wel tijden herinneren met keukenkastjes waarop dolfijntjes zaten. Die tijd is nu voorbij. En aangezien wij, verwende luxe-tijgers, thuis ook niet altijd meer de vuile afwas met de hand doen, is een vaatwasser ook geen overbodige luxe meer. Of moeten we zeggen Comfort. Want ook hier krijgen alle Comfort-cottages, net zoals bij deze pilot, straks keurig een knechtje die dat voor je doet, een vaatwasser.

| Jahoor, kitesurfen in de douche!
Het is dus fris, het is fruitig, het is kleurig… … en vooral ook een beetje zoals op het strand. Want met zo’n locatie als Port Zelande mag je dat natuurlijk niet vergeten. De interieurs, zoals we die van het park kenden, hadden al kleine knipoogjes naar de ‘Zeeuwse kust’, maar die zijn er nu nog meer. Schilderijen met zonnebrillen, schepjes, maar ook vooral catchy-fotoprints in de badkamer. Want daar sta je te douchen alsof je aan het kite-surfen bent. Is dat even stoer. En ook de wand achter de spiegel laat je helemaal op het strand wanen.

Op naar de slaapkamers dan; die hebben nieuwe tapijttegels, achterwandjes, sfeer- en leesverlichting en frisse nieuwe gordijnen. Ook fraai zijn de nieuwe garderobekasten, inclusief kluisje voor al je waardevolle bezittingen.  En nu er ook een plekje voor de schoonheden onder ons is (de ingebouwde make-up-tafel mét krukje), kunnen we wel zeggen dat ook de slaapkamer een mooie update heeft gehad.

Genoeg van ons; nu is het aan jullie om te keuren. Dus kijk vooral rond.

balk

| Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met de Center Parcs Vastgoed adviseurs Bernard Jans.

Klik hier voor Bernard Jans
Bernard.jans@groupepvcp.com

balk

| Foto’s 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.