Nordseeküste klust nú al aan een pilot-appartement én Hotelkamer!

Een tijdje geleden wisten we het al te melden: Nordseeküste gaat onherkenbaar veranderen. En nu kunnen we ook vertellen wanneer. De cottages gaan in de verkoop en doordat jij en wij kunnen investeren, kunnen ze bij Pierre et Vacances/Center Parcs investeren in gloedjenieuwe cottage-interieurs. En hoe! En ze gaan er niet over één nacht ijs, want nu krijgen ook de appartementen én Hotelkamers nieuwe stijl een pilot. 

Alle Cottages van het park worden de komende tijd opgeknapt. En niet alleen de vakantiehuisjes, maar ook het aanwezige hotel én de appartementen worden van boven tot onder en van achter naar voor gestript. De Comfort-, Premium én VIP cottages worden, waarschijnlijk met de hotelkamers en appartementen, eind 2016 allemaal aangepakt.

| Hotel en Appartementen op de schop
As we speak zijn ze zowel in het ParkHotel als in de appartementen de tapijtvloeren er al uit aan het trekken. Op dit moment worden de eerste pilot Hotelkamer én appartement opgebouwd. Nog een nieuwtje: alle appartementen gaan dadelijk, na de grondige restyling, net als alle cottages, in de verkoop. Terwijl wij rustig onze lunches naar binnen werken, slopen ze daar hele keukenblokken. Want de verbouwingen zijn serieus!

Center-Parcs-Park-Nordseekuste
Zo zien de appartementen er nu nog uit.

De appartementen gaan veel weg krijgen van de herziene Comfort’s op het park; lekker fris, lekker geel én lekker maritiem. De Hotelkamers daarentegen worden luxer-dan-luxe en doen niet onder van de nieuwe VIP’s. En er zijn ons nog spannende extra’s belooft. Maar wat het precies gaat worden, dat is weer een ander verhaal.

| Foto’s – Pilot Appartement
Op dit moment zijn ze er hard aan de gang om er een pilot appartement-nieuwe stijl van te maken.

29-11-2015

| 15-12-2015

| Foto’s – Pilot Appartement Klaar

| Foto’s – Hotelkamer
| Zo zien de Hotelkamers er nu nog uit, voor de verbouwing. 

| Foto’s hotelkamer tijdens de verbouwing

| Foto’s hotelkamer klaar

header hotelkamer nieuw hsk

Alweer vergeten hoe de opgedirkte cottages van Park Nordseeküste er vanaf volgend jaar uit gaan zien? Fris je geheugen dan even op met onze uitgebreide foto-updates van de drie verschillende cottage-types: ‘Zo gaan de vernieuwde cottages op Park Nordseeküste eruit zien’. (Kliklink)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!