Premium cottage; elegant warmpjes bijzitten. (6 Persoons)

Norseeküste gaat in het nieuw. Want omdat jij en ik kunnen investeren in de cottages, kan Center Parcs investeren in een gloedjenieuw interieur. En daar blijft het niet bij een nieuw tapijtegeltje óf schilderijtje. Alles wordt aangepakt; van badkamer tot keuken én van woonkamer tot slaapkamer. En alle drie de types krijgen een eigen, unieke uitstraling. En dat is ook wel te zien.

Waar de eerder beschreven Comfort vooral fris was is de Premium elegant. Want hier kun je het verwijt niet maken dat er geen verschil tussen zit. Want verschillen die zijn er, in overvloede zelfs. De kleuren zijn hier warm én donker en de materialen ruw. De tafel bijvoorbeeld doet bijna niet onder voor een Piet Hein Eek. Je weet wel, van die stoere robuuste tafels, van sloophout.

| Zeeën van inspiratie
En ook hier blijft de inspiratie van de cottages vooral van dichtbij te komen; de zee! In de geinige ‘sinaasappel’-(= bij gebrek aan een beter woord) kistjes boven de bank zie je dat gelijk terug. Ze zijn gevuld met decoratiemeeuwen, miniatuurtjes van vuurtorens en zeesterren. Dat is weer eens wat anders dan een schilderij.

Ook hier een compleet nieuwe zithoek – in donkerdere en luxere uitvoering dan in de Comfort – mét wicker hoekbank. In de badkamer zien we een bekend verschijnsel waar we dol op zijn; fotoprints! Want zo sta je je af te soppen op het strand. De slaapkamers dan; die zijn vooral wit-met-blauw. De bedombouw doet maritiem aan door de witte schrootjes. En ook hier zie je in de kleine details de zee terug, in de kleine schilderijtjes bijvoorbeeld.

| Plattegrond

| Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.