Comfort Cottage; frisser dan fris.

Nordseeküste gaat in het nieuw. Want omdat jij en ik kunnen investeren in de cottages, kan Center Parcs investeren in een gloedjenieuw interieur. En daar blijft het niet bij een nieuw tapijtegeltje óf schilderijtje. Alles wordt aangepakt; van badkamer tot keuken én van woonkamer tot slaapkamer. En alle drie de types krijgen een eigen, unieke uitstraling. En dat is ook wel te zien.

Als je denkt dat we hier hetzelfde gaan krijgen als in Port Zélande heb je het mis. Want alles is anders, in deze Comfort. Niet alleen de materialen, maar ook de kleuren. De ware kleuren zijn hier fris; veel turquoise én fel-geel. En dat pakt verrassend leuk uit! De vloer is vernieuwd, de keuken komt net vers van de keukenboer inclusief vaatwasser(!) én dan hebben we het nog niet eens over de decoratie. Alles, maar dan ook alles is nieuw!

Tot de nieuwe wickerhoekbank, badmeubels, inloopdouche en bokspringbedden aan toe. Hier en daar vinden we ook wat knipogen naar het landschap. In de wickerhoekbank vind je namelijk met foto’s-bedrukte kussens van landschappen vol schapen. Verder tref je in de woonkamer een schattig canvas van een wel heel blije lammetje – je smelt bijna – én in de slaapkamers zie je nog veel meer van dat. Achter én op de bedombouw hebben ze namelijk even schattige molentjes geplakt, die de boel nog even extra aankleden.

| Plattegrond

 

| Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.