Nog meer nieuws om van te lekkerbekken; 3 Nederlandse parken hebben vóór 17 juli al een Evergreenz!

Als je denkt dat het bijna niet beter kan, heb je het mis. Het watertanden kan gewoon nog even doorgaan. Want niet alleen Port Zélande krijgt voor 17 juli een Evergreenz. We zijn trots en helemaal in onze nopjes dat we ook van de daken mogen schreeuwen, dat nog 2 andere parken dadelijk met een ferme trekker mogen pronken. ‘Zeg nou, zeg nou’. Vooruit, De Kempervennen én Het Meerdal krijgen er ook eentje. En dat allemaal nog voor 17 juli.

Het laatste stukje van de lente gaat nog heel wat brengen bij Center Parcs. Jottem. Happy. Blij. Want hoewel het wat stillig was, kon het ook bijna niet anders. De nieuwe horecaformules slaat in België, op De Vossemeren en Erperheide zo ontzettend lekker aan het de Nederlandse uitrol een logisch gevolg was. Zeker nadat de eerder ‘uitgevonden’ formules, die toch net allemaal even iets strakker én daarmee minder Center Parcs waren, niet aansloegen als gehoopt. Maar daar komt nu verandering in. De boel gaat op de schop én flink ook. We hebben de data van sluit- en openingstijden even voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk.

| Verbouwingsdata Evergreenz Center Parcs Nederland:

  • Port Zélande: 5 mei (dicht) – 2 juni (open) – Niet getreurd in het Personeels- Evenementenrestaurant, tegenover ‘The Market Restaurant’ kun je gewoon blijven buffetten in de maand dat ze dicht zijn.
  • Meerdal: 26 mei (dicht) – 23 juni open)
  • Kempervennen: 14 juli (open)

Meer ‘Ver-Albron-nen in Nederland?
Port Zélande is dus de aller-aller-aller eerste die het Vlaamse Evergreenz aangemeten krijgt. Daarvan hebben we een een aantal fraaie artist impressions gekregen. Smullen doe je hier: ”Port Zélande krijgt ook een Evergreenz”

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.