Niets aan het handje na kleine airco-brand op Park Zandvoort

Alarm, vanmiddag is er een kleine brand geweest op Park Zandvoort. We kwamen er nu pas echter bij het rondsurfen. Belangrijkste uit het voorval; niemand gewond en er is weinig tot geen schade. Het zou gegaan zijn om een airco-unit boven op het dak van de Beach Factory. En verder was er weinig aan het handje. Gelukkig maar. De vakantievierders mochten al snel het Hotel, Beach Factory en het BowlingCenter in. Check de verslaggeving van vanmiddag hieronder;

ZANDVOORT De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brand op het terrein van Center Parcs in Zandvoort.

De strandpolitie meldt dat de brandweer bezig is de brand aan de Trompstraat te blussen. Er stijgen dikke rookpluimen boven het park uit.

Een medewerkster van het park kan nog niet zeggen wat er precies in brand staat. “We hebben nog geen duidelijk zicht op de situatie.” Wel zegt ze dat er ‘voorzorgsmaatregelen’ worden genomen.

Onduidelijk is of er gewonden zijn gevallen bij de brand.


 

Update 16.30 uur

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Kennemerland is de brand onder controle. De brand is ontstaan in een airco-unit op het dak van het gebouw waarin onder meer de bowlingbaan is gehuisvest.  Een van de omwonenden zag dat er rook uit het gebouw kwam en alarmeerde de brandweer. Ook het brandalarm sloeg aan aan.

Nadat de brand was ontdekt, werd het gebouw ontruimd. Er is niemand gewond geraakt, maar voor de zekerheid kwamen voor de zekerheid twee ambulances ter plaatse. De gasten mogen inmiddels het gebouw weer in, want de brand heeft niet tot rookontwikkeling in het gebouw geleid.

| Bron: rtvnh.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.