Nonna’s komt naar het Zonnige Zuiden | Check d’r Osteria op Het Meerdal | Foto update 10 Mei

Na recent nog De Huttenheugte én De Eemhof, keert Nonna’s terug naar het Zonnige Zuiden. Daar waar bergen zijn, idyllische landschappen en.. .. Het Meerdal! Want daar staat Nonna’s namelijk d’r volgende casa op te tuigen met een vergelijkbaar recept, zoals we dat kennen vanuit De Vossemeren. Dat smaakt naar meer(dal)!

Inmiddels weten we precies wat dat Nonna’s in gaat houden, maar ondanks dat is het toch altijd wel weer een verrassing. Want de ene Market Dome is de andere niet. Dat maakt dus ook dat wij keer op keer watertanden als er weer wat in restaurantland gebeurt. En dit keer is dat in Het Meerdal.

Het oude Pizza e Pasta-restaurant wordt subtiel omgebouwd tot – zet je beste Italiaanse beentje maar voor – Osteria. En ook hier maken ze gebruik van een, inmiddels bekend recept. We zijn namelijk al eerder verwend met schattige fotolijstjes, lekker kitscherig behang en een levensechte steenoven. En dat is het natuurlijk niet, want ook hier takelt Nonna iedere dag haar bed weer omhoog. En net als wij er zijn, bungelt het weer boven onze hoofden, zoals je ook kunt zien op de foto’s.

Over foto’s gesproken, die gaan we je maar snel laten zien. Volgende week opent dit derde stukje Italië-dichtbij-huis al.

Foto’s | 10 Mei 2015

30 april 2015 | Openingsdag Nonna’s

Verschillende data | Foto’s
Dank aan: Coster Design, Center Parcs Het Meerdal

| Artist Impressions
Dank aan: Coster Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.