BAM! Voor de herfstvakantie nog gaan de restaurants van Limburgse Peel op de schop! Foto Update 10-05-2015

25 augustus 2014

Terwijl we ons vast bijten op al het lekkers wat er in de Ardennense heuvels gaat gebeuren, bij Sunparks / Center Parcs Vielsalm, zijn ze veel dichter bij huis ook lekker bezig! Of nouja, nog niet. Maar het gaat niet al te lang duren. Vertel me snel meer. Doen we ook; The Grill én The Market Restaurant op de Limburgse Peel gaan flink op de schop en doen een leentjebuur. En dat nog voor de herfstvakantie!

Plop. Nietsvermoedend kregen we ze in onze digitale postvakjes; de allereerste kiekjes van de snode plannetjes die in Limburgse parkje naast Het Meerdal uitgevoerd gaan worden. Alhoewel, misschien is ‘kiekjes’ een te groot woord. Maar op de puike plaatjes die met Sketshup in elkaar zijn getekend, zijn we ookal hartstikke blij. Want zo weten we tenminste al precies hoe de boel gaat worden én daar houden we van! Hoe dan? Dat gaan we je vertellen.

| Toch maar geen Fuego’s
Zoals gezegd komt The Market Restaurant op de plek waar nu The Grill zit. Ook die krijgt een fris nieuw interieurtje met compleet nieuw meubilair. Maar de klapper, op de plek waar nu nog het Pizza e Pasta-restaurant zit, is vooral The new Grill in town!
The Grill? En Fuego dan? Uiteraard hebben we even poolshoogte genomen en al die vraag al gesteld, voordat jullie dat konden doen. Parken met een niet zo vaste bezetting moeten het doen met de iets minder opgetuigde Grill-restaurantjes. Jammer de bammer, maar het is niet anders. Puur om de reden dat het anders never nooit rendabel zou kunnen zijn. En dat is nog best te begrijpen, eigenlijk.

| Steaks eten doe je vanaf het fornuis. Bijna dan.
Genoeg gekletst over centjes; tijd voor het echt interessante werk. Er komt een bar of eigenlijk een keuken. Maar toch een bar. Het vernieuwende hier is straks dat je eigenlijk géén bar hebt, maar ook géén keuken. Wat je wel hebt is een Bar-keuken of een keuken-bar; het loopt straks zo in elkaar over dat je je versgebakken steaks bijna in de keuken naar binnen zit te schuiven. En als je een oog voor detail hebt, had je de vuurkorf-lampen boven de bar al gezien (mocht dat niet zo zijn, kijk maar eens goed!) En de aanpak die kennen we inmiddels. Park Zandvoort opende niet al te gek lange tijd geleden een The Grill, naar soortgelijk ontwerp.

Nog voor de herfstvakantie moeten de twee zaakjes helemaal klaar zijn. Oftewel nog maar een paar weekjes watertanden.

| Foto’s 10 mei 2015

 

| Foto’s
| 27 september 2014

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.