Nieuw op De Eemhof Supa Golf

Over Supa Golf

Supa Golf is al jaren een hit in Australië en is nu nieuw in Nederland! Supa Golf is hét golfspel dat je op ieder niveau kunt spelen en alles in zich heeft van een ‘echt’ partijtje golf. De unieke golfbeleving vol spanning en plezier!

Iedereen kan golfen!

Supa Golf is toegankelijk voor iedereen!

Ook voor kinderen (vanaf 5 jaar), de minder atletische, en de oudere leden van de familie. Golfles of een golfbewijs is niet nodig!

Dit maakt Supa Golf de ideale bezigheid met familie of vrienden en uitermate geschikt voor een school- of bedrijfsuitje. Een sportieve bezigheid in de groene buitenlucht, voor zowel de fanatieke als de meer recreatieve speler.

Veilig en eenvoudig te spelen

Supa Golf speel je met dezelfde techniek als die van het traditionele golf. Maar het is een stuk veiliger en gemakkelijker.

Dit komt doordat de golfballen iets groter en zachter zijn en goed opvallen door hun kleur. Daarnaast is er keuze uit vier vereenvoudigde golfclubs, iets groter en gemaakt van veiliger materiaal. Hierdoor is het spel eenvoudig te spelen. Supa Golf laat je spelenderwijs kennismaken met het echte golf.

Download hier de Instructiekaart_A5_Eemhof_NL_02 (1)      |    En download hier de Scorekaart_A6_Eemhof_NL (1)

Meer informatie of reserveren ? Dat kan door hier te klikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.