Jaja, ze komen eraan: de Woonboten op De Eemhof! | Check de eerste interieur- en exterieur foto’s! (Update 05-07-2015)

Ze werden verwacht, maar kwamen nog niet. Maar nu komen ze wel. En sterker nog volgende week liggen ze er waarschijnlijk al. De wat? De Woonboten op De Eemhof! Dit polderpark gaat vanaf 31 juli uitbreiden met wél heel bijzondere vakantiehuisjes: woonboten. En dan zou je zeggen, die kennen we al. Maar dit type nog niet. Bubbelbad in de slaapkamer, bluetooth in de meeste ruimtes en een keuken waar je u tegen zegt. Het zit allemaal aan boord. Trossen los!

De oude haven krijgt een nieuwe functie én wel die van het onderbrengen van vijf woonboten voor 6-personen. Achter de enorme gevelrij van Maria de Eemhof komen deze luxueuze bootjes te dobberen. En ze komen niet zomaar uit de lucht vallen. Al veel eerder ging het gerucht dat ze er zouden komen, maar – bummer – toen kwamen ze er niet. En nu wel. Als het weer meezit ligt de eerste er al volgende week. En ook het boekingssysteem van Center Parcs lijkt er al klaar voor: vanaf 31 juli kun je er namelijk vertoeven op het water.

| Foto update 05-07-2015

De eerste 4 woonboten liggen op hun nieuwe plekje te dobberen.

| Dit is de nieuwe steiger in aanbouw waar de nieuwe woonboten aan komen te liggen

| Luxe in het kwadraat: ensuite badkamers
Maar woonboten? Kennen we die niet uit De Kempervennen en Bispinger Heide? Een beetje, maar bij deze woonboot-broertjes gooien ze het roer écht even om. Ze zijn haast twee keer zo groot en bijna dubbel zo hip-en-happening. Wanneer je een beetje zeebenen hebt stap je namelijk zo uit bed het bad in. Één van de drie slaapkamers heeft namelijk een ensuite badkamer mét – jawel – een bubbelbad achter een fraaie wand met een wastafel. Uiteraard heb je natuurlijk ook een traditionele badkamer, die is uitgerust met dubbele wastafel en een inloopdouche.De douche krijgt nog een glazen achterwand met een afbeelding zoals dat is toegepast op Port Zélande. Natuurlijk wel met een eigen afbeelding die bij De Eemhof past.

En verder gooien ze het letterlijk over een andere boeg (haha!), want waar die van De Kempervennen en Bispinger Heide best nautisch en maritiem waren, lijken deze vooral strak te worden. Al spreken ze op de website van Center Parcs nog steeds over een ‘Maritiem Design-interieur’. En dat design zie je gelijk in de keuken. Wat. Een. Plaatje. Onze monden vielen even open van verbazing. Wanneer je ooit in een Marina Suite van de naastgelegen Marina hebt gezeten, weet je waar we over praten. Een keuken, hoogwaardig afgewerkt mét kookeiland (op het water, jaja!), vind je hier dadelijk in terug. Mooi hoor!

| Bluetooth’en in de slaapkamer
Voor het echte Center Parcs-gevoel zit je er straks knus bij de haard, iets dat de versies in Westerhoven en Noord-Duitsland niet hadden. Vermoedelijk gaat het wel om een gashaard, al is dat nog wel een beetje gissen. Bijna het mooiste nog: je hebt in de master bedroom én de badkamers een Bluetooth Sound System. Dat zagen we al eerder in de nieuwe VIP’s van Port Zélande, maar dus nu ook hier. Een hypersonisch systeem waarmee je je eigen muziek kan streamen via Bluetooth. Dat wordt pas lekker bubbelen.

Alle vijf de Woonboten liggen aan één gezamenlijke aanlegsteiger, waar straks – als we de site van Center Parcs mogen geloven – een gemeenschappelijke loungeplek komt. En op diezelfde steiger is er plaats op je eigen bootje aan te leggen. Het jetset-leven gaat hier beginnen, hoor!

Zoals gezegd zijn ze vooralsnog boekbaar vanaf 31 juli, maar we gaan het voor jullie in de gaten houden! Ga eerst maar even op jullie zeebenen oefenen.

Als laatste willen we ABC Arkenbouw nóg even bedanken, die het mogelijk maakte om deze exclusieve kiekjes te maken! Super dankjewel! Een compleet bouwverslag van deze woonboten volgt Binnenkort!

| Foto’s De boten zijn nog niet helemaal af! 

| Specificaties: Center Parcs.nl
| Center Parcs.nl

Algemeen

• 3 slaapkamers, 2 met dubbelbed, 1 met lits jumeaux
• 2 badkamers, 1 met bad en 1 wastafel, 1 met douche en 2 wastafels
• Compleet ingerichte open keuken (incl. NESCAFÉ Dolce Gusto)
• Dek met buitenmeubilair

Woonkamer
• Flatscreen TV, Bluetooth Sound System

Slaapkamer
• 3 slaapkamers, 1 slaapkamer met lits jumeaux, 2 slaapkamers met dubbelbed. Extra 2e tv op een van de slaapkamers, wekkerradio, dekbedden en 2 kussens per bed aanwezig

Keuken
• Keuken met kookeiland, Vaatwasser, combi (crisp) magnetron, NESCAFÉ Dolce Gusto, broodrooster, waterkoker, elektrische citruspers

Badkamer
• 2 badkamers, 1 badkamer met ligbad en 1 wastafel, 1 badkamer met douche en 2 wastafels

Divers
• Eigen aanlegpunt voor sloep, gemeenschappelijke lounge plek op de steiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.