Uit de Krant l Center Parcs timmert verder in Sandur : 110 nieuwe vakantiewoningen!

EMMEN – Center Parcs Sandur krijgt er 110 vakantiewoningen bij. Bouwbedrijf VolkerWessels start in het najaar van 2012 met de eerste serie van de bouw van in totaal drieëntachtig huisjes in het vakantiepark. De hoop is dat de eigenaren van twintig andere braakliggende kavels zich bij het plan aansluiten, waardoor het park in een klap meer dan 100 vakantiehuisjes rijker wordt.

Een mooi plan, vindt Martina van der Veen, eigenaresse van het bij het vakantiepark gelegen entreegebouw Parc Centrum Sandur waar vakantiegangers en omwonenden kunnen dineren, winkelen, fitnessen en zwemmen. Jaarlijks trekt het 60.000 bezoekers. “Ons zwembad kan dit soort aantallen nu al amper aan, laat staan als er straks nog eens honderd huisjes met vakantiegangers worden gevuld.”

Het zwembad wordt daarom vergroot en aantrekkelijker gemaakt voor kinderen. Het liefst zou Van der Veen inhaken op de plannen voor een nieuw zwembad dat de gemeente Emmen wil bouwen. Ze nodigde de gemeente uit voor een gesprek hierover, maar ving bot.

l Bron bovenstaand artikel
l Het Dagblad van het Noorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.