Spot je cottage | 4 persoons kinder cottage 373 De Eemhof (Met video)

We kunnen er kort of lang over zijn, maar de zaak welke in schot blijft, zijn de in wachtrij verkerende grootscheepse refreshmentplannen in het stukje Flevopolder, wat een kleine dertig jaar geleden aan de Zuiderzee werd ontgonnen. De ene recensent van de provinciale krant rept over blokkendozen, de ander zet, in een cursieve drukletter, het als ´bunkers´ weg, maar wij babbelen liever over een stukje historiek, naar hand van allround architect Jaap Bakema.

Een kleine 10-jaar geleden, wist de keten onder haar prestigieuze in de brochures geslingerde ‘milleniumconcept’, op de Eemhof, haar grijsgetinte grove gasblokken ‘weg te kwasten’ onder een dikke crèmelaag, en wist daarmee het oude hoofdstuk, boordevol historisch oranje-diepbruin en kleine betegeling, voorgoed dicht te gooien. Anno 2010, welgeteld een tiental jaar na dato, mag de Eemhof met eenzelfde gevoel met de handen op elkaar, voor een grootscheepse innovatieprojecten. Laat die witverzegelde bekwastrollers maar weer komen!

onderstaande foto is eigendom van www.centerparcs.nl

EH431-afb3-NL

l Eigen Center Parcs visits
l Tripje Flevopolder

Gisteren, vrijdag 15 april 2011, namen wij de proef op te som! Een kleine rit naar de Eemhof was zo gemaakt, met maar één heersend doel voor ogen: alle herziene cottage-concepten volop in foto brengen! Inmiddels kunnen wij verkondigen, dat is meer dan gelukt! Een strak blauwe lucht – alhoewel hier en daar een schaapachtig wolkje – deed ons vergezellen tijdens ons vooral niet laatste tripje afgereisd richting de drassige Flevopolder. Alle vernieuwde cottagestypes – van de bontgekleurde toch wel ietwat hippe Comforts tot de duidelijk chiquere VIP-types. Wij hebben ze binnen de kaderen weten te leggen van onze groothoeken. Meer dan benieuwd geworden!?

Begrijpelijk. Bij deze extra foto-unit van de ‘Eemhof-cottagerefreshments’ zullen we meer en meer inhoud stouwen. Inmiddels hebben we hieronder de primeur met de eerste videobeelden van het herziene Kindercottage-concept! Wij kunnen alleen maar termen uitkramen als lijkende op: kleurrijk, kinderlijk en vormenrijk! Sowieso waren we onder de indruk. Op een ballonetje meer of minder is vooral niet gekeken. Voorzover ons welgemeende babbeltje als Brugman, het is algemeen bekend (video)beelden zeggen zoveel meer dan honderdduizend woorden, vandaar deze tekstuele aftocht. Houdt deze unit vooral in de gaten de komende uren!

onderstaande foto is eigendom van www.centerparcs.nl

EH431-afb6-NL

Bovenstaande foto l Interieur Kindercottage

Center Parcs over haar ‘speelparadijsjes’l De Eemhof beleeft met de introductie van het nieuwe concept van de Kindercottage een primeur. Deze cottages bieden ruimte aan een echt speelparadijs waarin kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken. De woonkamer is voorzien van kindvriendelijk meubilair in vrolijke kleuren. Verder is er een gezellige speelkamer met allerlei speelgoed. Vanuit deze ruimte biedt een luik toegang tot een speciale afgesloten buitenspeelruimte. Deze speelhut biedt onderdak aan een glijbaan, klimwand, sterrenwacht en speelkeukentje. De tuin is volledig afgescheiden met een hek, zodat de kinderen veilig kunnen spelen.

l Het nieuwe Kindercottage-concept onderstaande foto’s en video zijn  mede mogelijk gemaakt door center parcs de eemhof onze dank daarvoor!!!
l  Als eerste op video!


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.