Center Parcs | Parc Sandur in combinatie met WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

In het weekend van 18 tot 21 maart waren wij welkom op Center Parcs Parc Sandur. Om vervolgens op zaterdag 19 maart alvast een bezoekje te brengen aan WILDLANDS. De nieuwe dierentuin in Emmen. Aangezien Center Parcs en WILDLANDS een partnership hebben konden wij even goed testen hoe dat te combineren is met elkaar.

Wij waren eigenlijk nog nooit echt langdurig op Parc Sandur geweest, dus was het voor ons best leuk want wij konden gelijk alles bekijken en verkennen. Zoals onze cottage.. We hadden een premium cottage en ja let op met een SAUNA! Inderdaad de 4 persoons premiums op Parc Sandur hebben een sauna! De cottages zijn anders dan dat we gewend zijn. Allemaal vrijstaand, allemaal andere inrichting, maar toch was het knus en gezellig. Wij hadden een prachtig uitzicht uit onze cottage over het water heen (helaas was het niet zulk mooi weer). Ook hadden wij dagelijks bezoek van onze vaste ‘huisdieren’, keer op keer kwamen ze terug en ze kwamen zelfs gezellig binnen kijken bij je.

sandur001teaspremium2016
4 persoons premium cottage. (Klik op de foto voor meer foto’s)

Op zaterdag stond ons bezoek aan WILDLANDS gepland. Op 10 minuten rijden van Parc Sandur ligt WILDLANDS. Ideaal dus zeker aan het einde van de dag! Vanaf de parkeerplaats is het 5 minuten lopen naar de ingang van WILDLANDS. Het was voor 10 uur al een drukte bij de ingang, maar zodra de deuren open gingen was de rij zo weg. Eenmaal binnen op het plein, waar een enorm kompas staat, kan je kiezen uit de 3 werelden die er zijn.

wildlands2016testen003

De dag dat wij er waren was een pre opening. Dat houdt dus in dat nog niet alles klaar is en nog niet alle dieren te zien zijn. Dat was best wel jammer want wij hebben geen nijlpaarden, leeuwen en giraffen gezien. Ook reed de serenga safari nog niet, waar door we je dus niet kunnen laten weten hoe dat is. De boottocht over de rimbula river vaarde wel, maar doordat het enorm druk was (omdat de andere activiteiten niet te doen waren en sommige dieren er niet waren) hebben wij die over geslagen. Aangezien wij toch zoveel mogelijk in beeld wilde brengen voor jullie. We hebben alles kunnen zien, vanaf 10 uur tot aan 17 uur zijn we er geweest en oh wat was het fijn dat we nu maar 10 minuutjes hoefde te rijden naar Center Parcs Parc Sandur! Dat is echt een uitkomst en echt aan te raden!

wildlandstesten20161002

| Foto’s Wildlands

Tijdens het hele weekend werden we goed verwend met op zaterdag een ontbijt en op zondag een brunch. Wat tip top verzorgd was en genoeg keuze had uit allerlei brood soorten, beleg en verschillende soorten dranken. Op zondag na de brunch hadden we nog een persmeeting met de General Manager Bert de Groot. Die vertelde ons wat meer over Center Parcs Parc Sandur, de veranderingen die er aan zitten te komen en over de samenwerking met WILDLANDS.

Na dit alles zijn wij nog even wezen kijken in een 6 persoons VIP cottage.

vipsandurwildlandsweekend2016
6 persoons vip cottage (Klik op de foto voor meer foto’s)

Ook zijn wij bij de kinderboerderij geweest. Daar waren op zaterdag aan het einde van de dag nog 3 geitjes geboren. Er waren al meerdere geitjes geboren de week ervoor. Ook lopen er 2 koeien die gezellig bij je komen kijken, maar ook konijnen, schapen, kippen enz. Echt een gezellige kinderboerderij.

Het vernieuwde outdoor terrein hebben wij ook nog even op de foto gezet. Daar kan je boogschieten, paintballen en lasergamen. Ook kan je daar hutten bouwen en is er een kampvuurplaats. Er komt ook een outdoor strand. Komende maanden zal nog gewerkt gaan worden aan het Outdoor strand. Dit strand is de schakel tussen het outdoor terrein en de grote Rietplas. Door deze combinatie krijgt Outdoor Sandur meer mogelijkheden voor groepen, parkgasten en dag gasten. Er komen o.a. nieuwe activiteiten zoals vlotbouwen en Aqua Bubble bij. Meer info volgt!

Tijdens de persmeeting liet Bert de Groot (GM) ons weten dat de plaza van Center Parcs Parc Sandur en het zwembad veranderd gaan worden. Huisbioloog Jean Henkens is naar Indonesië afgereisd om daar planten, bomen en ornamenten uit te zoeken. Die dus, waarschijnlijk vanaf april (afhankelijk van wanneer het met de boot naar Nederland komt), langzaam aan hun plekje zullen gaan vinden in de plaza en het zwembad.

Doordat Center Parcs Sandur (ook De Huttenheugte) en WILDLANDS samenwerken kan je dus tijdens je verblijf een exclusieve WILDLANDS meerdagenpas aanschaffen. Dat houdt in dat je dus voor 3 of voor 7 dagen een pas kan bijboeken voor de prijs van een dagticket! Lees hier meer over de samenwerking: http://www.centerparcs.nl/nl-nl/wildlands_ms

Al met al hebben wij genoten van het weekend op Center Parcs Parc Sandur en het dagje WILDLANDS. Wij bedanken beide partijen voor hun gastvrijheid! En we komen zeker bij beide nog een keer terug!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.