Erperheide; geopend Grand Café en Fuego krijgen een lekker thematisch sausje | Met interieur-foto’s! |Update 02-06-2014

 

Schermafbeelding 2013-10-06 om 02.15.015 oktober 2013: Op klein half uurtje van De Vossemeren zitten ze ook niet stil. Afgelopen maandag opende ze op Erperheide in stilte – die Facebook-berichtjes  daargelaten – hun Grand Café & Eatery. Deze bruine kroeg uit ‘vervlogen tijden’ moet de hot-spot van de Market Dome worden! Daar is het immers letterlijk ‘mens-erger-je-niet’en’ totdat je koffie’tje voor je neus wordt geserveerd. Tijdens het wachten kun je er namelijk een gezelschapspel uit de kast trekken (rechts van de bar, voor de liefhebber) en het wachten verzachten! Maar zoals gezegd moet dit barretje, inclusief knusse zithoekjes, je laten denken aan de film ‘Out in Afrika’. Mocht je de film net als wij niet kennen, ‘ie gaat over het koloniale Afrikaanse verleden. Dat verklaart dan ook gelijk de kleine totemplaatjes, tonnetjes en uiteraard de landkaart net achter de bar. Je zult het al begrijpen; na De Vossemeren was het met gierende banden naar Erperheide! En ook daar zorgde wij er wel voor dat de camera uit de tas kwam! De foto’s zijn geschoten in groot formaat en ook zo geupload. Dat om het zo mooi mogelijk te kunnen laten zien! Het kan even duren voor de foto’s geladen zijn.

Schermafbeelding 2013-10-06 om 02.14.55Van Fuego moet je letterlijk in vuur en vlam staan, wanneer je daar daar straks met een volle maag vertrekt. Niet dat het daar allemaal zo spicy is, maar wel dat het een thematisch plaatje wordt waarmee Expeditie Robinson vergeleken kan worden. We hoopte vurig dat we iets zouden kunnen zien van de tot op heden best goed ommuurde verbouwing, maar het is gelukt! Muren zijn geblakerd en voorzien van relief dat doet denken aan de oude Azteken, en dat geloof het maar van ons, brengt gelijk zoveel meer sfeer. Op kleine ronde verhogingen zijn schattige nisjes gemaakt, waardoor de invulling van het restaurant gelijk anders oogt dan toen het minder sappige ‘The Grill’ daar nog zat. En die pilaren met authentieke ‘rotsrelief’ zijn amper nog maar 1,5 week oud.

Echt, daarvoor waren het namelijk vlakke, weinig thematische steundragers voor het dak. Moet je nagaan! In de tussentijd, nog tot maandag, loodsten ze bezoekers via geïmproviseerde bordjes naar het gedeelte van het Market Restaurant, waar een tijd geleden nog ‘Pizza’s & Pasta’s’ zat. Moge duidelijk zijn dat het hier gaat om een noodoplossing. We kregen tijdens onze sneak-preview van alles te horen waar wij het warm van kregen. Maar om nog spannend te houden tot aan de opening, mochten we niet teveel vertellen over dat er iets creatiefs met nep-vuur gedaan gaat worden. De foto’s zijn geschoten in groot formaat en ook zo geupload. Dat om het zo mooi mogelijk te kunnen laten zien! Het kan even duren voor de foto’s geladen zijn.

| Foto update 02-06-2014

| In vuur en vlam

Deze video bevat beelden van de vlammen op de muur en hoe ze daar slim omgaan met reclame maken. Benieuwd geworden? Check dan gewoon onderstaande video!

| Meer horeca-refreshments?
Afgelopen week zette we alles wat jij moest weten en zien online in ons ‘Grote Horeca-refreshment-overzicht’! Van logo’s tot artist impression, van menukaarten tot de eerste sneak-previews. Loopt het water al in je mond? Hier het linkje: https://eigencenterparcs.nl/12910/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.