De Eemhof’se Woonboten zijn officieel geopend (én er komen – misschien – beachhouses!)

We waren bij de persdag van De Eemhof. Met een reusachtige sleutel werden de vijf woonboten op De Eemhof officieel geopend. En wel door een surfende parkmanager, waterskiërs en een waterflyer. En dat was niet het enige. Er komt nog veel meer aan op het Polderpark!

De lucht was blauw, het zonnetje scheen. Prima omstandigheden om de woonboten van Marina De Eemhof te openen. Ze lagen er even te dobberen, maar sinds vandaag zijn ze officieel ‘gedoopt’. En wel door een echte sleuteloverhandiging. En niet de minste. De kersverse parkmanager kwam versnoerd aan zijn surfplank aangepeddeld over het water. Ondertussen scheerde er een waterflyer over de Marina met een reusachtige sleutel. Dat kon maar één ding betekenen: die was voor de woonboten. Even later vond de officiële overdracht plaats. Klik, klik, klik, officiële perskiekjes en met deze handeling waren de woonboten geopend! Officieel! Maar één ding; we moeten ze eigenlijk woonarken noemen. Ze zijn veel te luxe en varen natuurlijk niet echt, maar dat terzijde.

| Er komen misschien ook wel Beachhouses!
Voorafgaand aan het sleutel-overhandiging was een verhelderende presentatie. Waar is Center Parcs begonnen en waar staan ze nu? En dan vooral De Eemhof. De allesverwoestende brand werd nog even aangestipt, maar ze zijn er in de polder weer helemaal bovenop gekomen. Alle cottages in een hagelnieuw jasje, een Marina waar je U tegen zegt én nu dan de ultra-hippe Woonboten. En daar blijft het niet bij! Er komen, maar we houden nog een slag onder de arm, beachhouses! Hup de deur uit, en je voetjes in het zand. Het staat allemaal nog wat op los zand – haha -, maar we houden jullie op de hoogte.

| .. en nog meer woonboten!
Tussen neus en lippen door hoorden we ook dat het Flevolandse vakantieparadijs per jaar gaat kijken of ze nog meer Woonboten (lees: arken) kunnen én mogen aanmeren. In het bestemmingsplan is in ieder geval rekening gehouden met nog meer uitbreiding. Maar dat wordt ieder jaar opnieuw bekeken. Dat is het voordeel van het ooit zelf ingepolderde stukje Nederland; je kunt er alle kanten mee op.

En nu we toch op onze praatstoel zitten; iedereen hartstikke bedankt dat we erbij mochten zijn!

| Foto’s
Genoeg gekletst, tijd voor kiekjes! Check hieronder beelden van het persgedeelte én natuurlijk de woonboten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.