In galop; ook Het Meerdal krijgt de Ponyvakantie!

We kwamen eigenlijk voor De Eemhof én de spiksplinternieuwe Woonboten, maar we gingen naar huis met veel meer dan dat. Tussen neus en lippen door hoorden we op de Persmeeting van vandaag een aantal spannende nieuwtjes. Je hoeft namelijk niet meer over de grens voor de Ponyvakantie, want familie-en-kinderpark Het Meerdal gaat er ook mee uitpakken!

Waar zo’n Persdag al niet goed voor is, hè. We zijn weer heel wat kennis wijzer over De Eemhof, maar ook over de andere parken. Zo bleek maar weer. Want één ding wat zeker is, is dat Het Meerdal binnen afzienbare tijd pony’s gaat onderbrengen op d’r park.

En dat jij en je kind kunnen genieten van een heuse Ponyvakantie. Als je het nieuws van Erperheide gemist hebt; daar heb je een echte poneybak in de achtertuin van je cottage, waar je bijna heel de dag je eigen pony kunt verzorgen, vertroetelen en verwennen! Meer weten we nog niet, maar we gaan er in galop achteraan.

Al onze berichten over de Ponyvakantie gemist? Lees je sneller dan het licht bij: Ponyvakantie op Erperheide (kliklink!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.