Dagje Meerdal-informatiebrochure | Alle prijzen en activiteiten in één handige overzicht!

Een dagje Center Parcs is natuurlijk altijd leuk. Tijdens z’n dagje kan je verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld gaan zwemmen in de Aqua Mundo, gaan midgetgolven of bijvoorbeeld een fiets huren en over het park gaan fietsen.

l Informatiebrochure

Uiteraard kosten de meeste activiteiten allemaal geld, en dan is het altijd handig om te weten hoe duur het bijvoorbeeld kost om een fiets te huren. Op het Limburgse Meerdal vonden ze dat er wat meer duidelijkheid moest komen betreft de kosten van de activiteiten, en ook welke activiteiten ze precies aanbieden. Daarom hebben ze de Dagje Meerdal-informatiebrochure geïntroduceerd. De Dagje Meerdal-informatiebrochure is een PDF waar van alles te vinden is over alles wat Het Meerdal te bieden heeft betreft faciliteiten en activiteiten. De prijzen van de activiteiten staan ook overal netjes bij vermeld.

l Ook voor parkgasten

Natuurlijk is een dergelijke informatiebrochure niet alleen handig voor daggasten. Als parkgast heb je namelijk alleen gratis toegang tot de Aqua Mundo en voor alle andere activiteiten moet je ook betalen. Daarom is het ook zeker aan te raden deze informatiebrochure voor je verblijf eens even door te lezen, zo kun je precies allemaal zien wat je op je vakantie wilt gaan doen en hoeveel het kost!

Klik hier voor de informatiebrochure!

De informatiebrochure is eigendom van Dagje Meerdal.nl. De in de brochure genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.