Nog twee verse Grand Cafés voor het einde van het jaar in Nederland!

Albron lust d’r wel pap van. Want terwijl de een nog maar net klaar is; het allermooiste Grand Café – als je het ons vraagt – op De Kempervennen, beginnen ze alweer aan de volgende. Althans bijna. Want er komen er dit jaar nog gewoon twee aan. Ja, dit jaar duurt nog maar een kleine drie maanden. En de parken die nog voor we champagnekurken gaan knallen een nieuw Grand Cafe krijgen, zijn…

… flauw he. Maar we vielen zelf haast van onze stoel, dus ook jullie moeten er maar even recht voor gaan zitten. Nog voor het einde van dit jaar vertimmert Albron nog twee Grand Café’s in de stijl van Port Zélande, De Huttenheugte, De Eemhof, De Vossemeren, Erperheide en de meest verse: De Kempervennen. Oftewel in de stijl van toen, de stijl van donker gebeitst hout, trossen bananen, noodmuskaat en tonnen vol specerijen. Oftewel, de stijl van Koloniaal Indie. En met al die voorbeelden weten we al een beetje hoe het moet gaan worden.

| Even een opfriscursusje; waar vindt je nu allemaal al een Grand Café, waar nog niet en waar straks wel? Klik voor een vergroting!

Infographic l Market Cafe wordt Grand Cafe

| Na Fuego’s en Nonna’s..
En dan nu de parken. Tromgeroffel. Het Meerdal en Park Zandvoort krijgen nog voor het einde van dit jaar een kakelvers Grand Café. Op Het Meerdal zijn ze bijna klaar met hun avontuurlijke Fuego’s en eerder ging het Pizza e Pasta-restaurant al op te schop tot een echte ‘Nonna’s’. En nu dus het Grand Café. Media november moeten ze daar beginnen. Hetzelfde geldt voor Park Zandvoort.

Na de upgrade van het Aqua Café tot ‘Grabber Joe Laguna Café’ mag dit park ook pronken met een onvervalst Grand Café. En we zijn benieuwd hoe dit gaat uitpakken. En over uitpakken gesproken, dit gaat een Sinterklaas-cadeautje worden. In december moet daar namelijk de boel klaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.