Center Parcs Port Zélande renovatie update 20-02-2016

Zaterdag 13 februari gingen wij weer even langs bij Center Parcs Port Zélande. Uiteraard slaan wij dan de renovatie niet over!

Inmiddels zijn er al een aantal cottages klaar en in de verhuur! Een gedeelte van zone 7 en 8 is gerenoveerd. Het snoeien (via het nieuwe groenbeleid) is ook zo goed als klaar in die zones. Ook hebben ze in zone 7 en 8 nieuwe palen gekregen waar het nummer van de cottage op staat. Het ziet er een stuk frisser uit gelijk.

Wij hebben vernomen dat de gasten om geboekt worden naar een vernieuwde cottage bij aankomst, dit zal afhankelijk zijn van wat er op dat moment vrij is. Dus voor een hoop gasten zal het een verrassing zijn! Bouwbedrijf Boogert B.V & Deltatechniek hebben zich inmiddels verplaatst naar zone 2 & 4 om daar verder te gaan met renoveren. Zelfs op zaterdag werd er door de heren gewerkt. De planning is dat begin maart de eerste 155 cottages klaar zullen zijn.

We kunnen niets anders zeggen dan dat ze er echt heel erg mooi uitzien. Het is echt een verbetering voor het park. Want hoe dan ook de ligging van Port Zélande is fantastisch zo aan het Grevelingenmeer!

Het weekend van 19 & 20 maart staat er weer een bezichtigingsweekend op de planning. Je kan je eigen daarvoor  aanmelden en staan de vastgoed adviseurs voor je klaar. Zij zijn de aangewezen personen om alles zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen.

Mocht je vragen hebben of eerder een afspraak willen inplannen kan dat uiteraard ook. Dan kan je contact opnemen met Bernard Jans vastgoed adviseur van Center Parcs Vastgoed.

bernard.jans@groupepvcp.com

| Foto update 20-02-2016

| Foto update 13-02-2016

| Zondag 17 januari gingen wij kijken hoe de cottages op Center Parcs Port Zélande er tot nu toe bij stonden. Op 4 januari zijn Bouwbedrijf Boogert, Delta Techniek & Dikkerboom begonnen met het renoveren van de cottages. 

De eerste reeks van 155 cottages moeten in maart al klaar zijn. Dit is natuurlijk een streef datum, we moeten er natuurlijk altijd rekening mee houden dat het iets kan uitlopen, maar we gaan ervan uit dat eind maart de eerste reeks cottages klaar zijn. De mannen werken erg hard door om dit te realiseren.

| Foto’s renovatie 17-01-2016

 

| Binnenkijken in de vernieuwde model cottages.

header 6 pers comfort vernieuwd pz
Comfort Cottage
header 6 persoons premium vernieuwd pz
Premium Cottage
4 pers vernieuwde vip pz header
Vip Cottage

 

 

 

Wij krijgen enorm veel vragen  over welke cottages er gerenoveerd worden en wanneer deze weer te huur zijn. Wij kunnen jullie helaas geen antwoordt geven op deze vraag. De gerenoveerde cottages komen van zelf in de verhuur als alles weer tip top in orde is. Voor verdere vragen hierover moeten wij jullie echt doorsturen naar Center Parcs zelf. Zodra wij zelf meer informatie hebben zullen we dat uiteraard met jullie delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.