Center Parcs opent reeks nieuwe horecaoutlets in 2015

Uitbreidingen op stapel na succesvolle introductie in Nederland in 2014

Capelle aan den IJssel, 18 december 2014 – In diverse Center Parcs parken in heel Nederland werden dit jaar diverse nieuwe horecaoutlets geopend. In 2015 staat een nieuwe reeks openingen op stapel en bovendien zal een aantal Aqua cafés worden gerenoveerd.

 

Image00025

Grotere bezoekersfrequentie en hogere bestedingen

Nadat in België vijf nieuwe horecaconcepten werden geopend in twee Center Parcs parken, is de succesformule sinds dit jaar ook in Nederlandse parken terug te vinden. Afgelopen jaar opende Center Parcs maar liefst zes nieuwe horecagelegenheden in drie van de parken verspreid over het land. Een van deze nieuwe concepten is het Evergreenz Family buffet, wat gasten de mogelijkheid biedt te allen tijde van een kwalitatief goede maaltijd te genieten tijdens hun verblijf in Center Parcs. Op 8 december jongstleden werd de laatste van een serie Evergreenz geopend in Center Parcs HetHeijderbos.

Center Parcs heeft met deze initiatieven een verbetering geconstateerd in de bezoekersfrequentie en het bestedingspatroon.

Openingen en renovaties in 2015

In het nieuwe jaar vervolgt Center Parcs deze positieve ontwikkeling met de opening van vijf Nonna’s Pizza pasta restaurants, vijf Grand Cafés en twee Fuego Grill restaurants. Daarnaast zal een aantal van de Aqua cafés een renovatie ondergaan. De reeks openingen start in februari 2015, waarna gelijkmatig de andere gelegenheden volgen. Het merendeel van de nieuwe restaurants wordt geopend voor de zomer. Een viertal projecten volgt na de zomer nog.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.