Hét eerste Nederlandse Grand Café, nieuwe stijl, komt naar De Eemhof! | Check de artist impressions en foto’s!

Het houdt niet op. Niet vanzelf. En dat is ook maar goed ook. In de Flevopolder weten ze namelijk wel van wanten. Want na de verdomd lekker geworden Nonna’s én de goed gelukte Evergreenz, hebben ze lekker de smaak te pakken op De Eemhof. En dit keer is het Grand Café er aan de beurt. En daar gaan we ‘Out of Afica’. Met een bakkie koffie natuurlijk.

Wanneer je er nu verblijft, heb je toch wel een primeurtje. Want je mag je vertrouwde bakkie pleur gaan drinken in de Hamilton’s Bar, net boven The Grill. Dit sfeervolle barretje gooit normaal gesproken alleen nog maar z’n deuren open tijdens evenementen… … én nu dan, tijdens de verbouwing van het Grand Café! Geniet er dus van, zolang het (nog) kan.

10628758_679732855491036_4279263463011819000_o

As we speak zijn ze d’r al goed in de weer. De eerste fraaie plafonnières hangen er al het plafond te sieren en er is een begin gemaakt voor een enorme zitbank tegenover de al bestaande bar. Het was altijd al bijzonder sfeervol daar in het Grand Café van De Eemhof, maar geloof ons, het komt nog veel meer sfeer! En er is ons verzekerd dat die onoogelijke pergola, met groen afdekzeiltje verdwijnt. Bij dat nieuws deden wij stiekem een vreugdedansje.

10750431_679732298824425_8337658153922251099_o
Dit is ‘um die pergola. Of beter dit was hem. Misschien is ‘ie nu zelfs helemaal al wel weg. Duimpjes omhoog.

En als de boel eenmaal klaar is moet dit hét bruisende hart worden van de Market Square. Althans, dat is wat ze ons er nu al over influisteren. Maar met dit nieuwe koloniale thema zit dat wel snor.  We zijn hier straks ‘home away from home’, oftewel we drinken onze koffie’tjes straks weg te midden van de Engelse koloniale tijd in Afrika.

Kennen we dat niet ergens van? Klopt! Van De Vossemeren én Erperheide, maar dit gaat na Nonna’s hét eerste Grand Café, nieuwe stijl, worden in ons eigen Nederland. Daarmee krijgt de uitrol van de goed gewaardeerde Vlaamse concepten (Nonna’s, Evergreenz en het Grand Café) steeds meer vorm. Gelukkig maar. En daar zijn ze bij De Eemhof stiekem toch wel een beetje trots op. Nu alleen Fuego’s nog en het kwartet’je is compleet.

Mis geen seconde, check snel de vorderingen van het nieuwe Grand Café hieronder. En zoals je van ons verwacht wordt ‘ie geregeld aangevuld. 

| De laatste Albron foto’s uit onze eigen hand voor dit jaar!

| Foto’s en artist impressions

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.