Center Parcs De Eemhof in het teken van het WIJ Tweelingenweekend

 

 

Zeewolde, 3 oktober 2010 – Gasten van Center Parcs de Eemhof in Zeewolde zagen afgelopen weekend dubbel. Het park werd overspoeld door honderden tweelingen uit heel Nederland in het kader van Het WIJ Tweelingenweekend. Dit unieke weekend werd speciaal voor twee- en meerlingen en hun ouders georganiseerd door WIJ Jonge Ouders, Prénatal, de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen en Center Parcs. In De Eemhof genoten kinderen en hun ouders samen van een uniek programma en bijzondere activiteiten speciaal voor twee- en meerlingen. 

Het WIJ Tweelingenweekend is speciaal opgezet voor (aanstaande) ouders van tweelingen en biedt een programma dat aansluit op de specifieke wensen van tweelingouders. “Tijdens dit weekend geven we ouders de mogelijkheid om ervaringen delen met andere tweeling- of meerling ouders. Hier is veel behoefte aan omdat ouders in hun eigen omgeving vaak geen andere tweeling ouders kennen. Van elkaar leer je het meest, of ontvang je geruststelling over keuzes waarover je zelf wellicht twijfelt”, vertelt Anja Schuttert, Marketing Manager WIJ Special Media.

In De Eemhof genoten de ouders en tweelingen 4 dagen lang van verschillende activiteiten. Zo deden ouders met hun tweeling mee aan het speciaal georganiseerde babyzwemmen in de Aqua Mundo. Daarnaast vonden er lezingen van diverse deskundigen plaats, onder hen de bekende psycholoog Steven Pont die een lezing gaf over de psychologie rondom tweelingen. Bovendien werd er door alle aanwezige tweelingen gestreden om de titel ‘Meest Bijzondere Tweeling van het jaar 2010’. “Het was een geweldige ervaring om De Eemhof open te stellen voor honderden tweelingen uit heel Nederland. Onze gasten wisten niet waar ze kijken moesten met al die identieke kleine kinderen die overal in het park samen speelden”, zegt Monique Dekking van Center Parcs.

Meest bijzondere tweeling
‘De Meest Bijzondere Tweeling van het Jaar 2010 Verkiezing’ werd gewonnen door Renske en Gijs Broeders uit Goirle. De ouders van de 1 jarige twee-eiige tweeling namen de prijs – een professionele fotoreportage van de kleintjes – vol trots in ontvangst: “Een tweeling krijgen is ontzettend bijzonder en natuurlijk ook erg wennen in het begin. Het was heel fijn om dit weekend andere tweeling ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook het babyzwemmen was geweldig. Daarnaast zijn we natuurlijk ontzettend trots dat onze tweeling de verkiezing heeft gewonnen.”

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Center Parcs Europe telt 21 parken (13 parken van Center Parcs, vanaf eind mei 14, en 8 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2009 boekten 3,6 miljoen gasten bijna vijftien miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2008-2009 bedroeg 611,2 miljoen euro.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.