Albron op je bord l De Eemhof trommelt verfblikken op, vanaf 25 september opent Pancakes haar deuren! met foto’s!

Terwijl men in de Limburgse Maasvalleij na een ruime midweek ploeteren en bekwastgeweld, een kleine viertal dagen geleden met de nodige schouderklopjes en een frequent aantal bestropdaste gestaltes zich dromde voor het Bakema-vijfhoekige bouwsel aan het binnenmeer – waarbij het nodige feestelijke gedruis in de vorm van kleurrijk bedrukte ballonnen en de nodige ‘flierefluiterij’ niet konden uitblijven – wrijft men een kleine 111 kilometertjes verderop flink de handen warm voor het verwelkomen van eenzelfde nieuwkomer.

Een willekeurige goedlachse vakantievierder laat er zijn oog wellicht niet aan ontvallen, maar een detailspotter heeft het al kunnen waarnemen, ook in het goedbeboste onder de witbedrukte vlaggenmast behorende stukje Flevopolder weet al het werkzame horecapersoneel inmiddels fier met hun persoonlijke Albron personeelspassen te wapperen. Het was dan vooral ook geen donderslag bij heldere hemel, dat de Eemhof in navolging van het Heijderbos weet te opperen dat men vanaf de 25ste aankomende maand, het jaar en dag leegstaande pand mag voorzien van het benoemenswaardige Pancakes-gestalte waar voormalig het Pannenkoekenhuisje zijn gardes deed rommelen, in één van de uithoeken, vrijwel in de schaduw verkerend van de altijd levendige Market Square.

l Hang de bontgekleurde slingers maar uit
Dat Albron en zijn aanstormende creatiegeweld de komende jaren flink de vinger in de spreekwoordelijke pap steekt is inmiddels wel duidelijk nadat deze uitbaatkoning ook pal middenin het stukje mediterané zijn frisse wind zal later doen wapperen. Onze welgeliefde vakantieparkgigant weet al tussen enige neus en lippen door vrijuit te spelen, dat men wederom ruim baan verleend aan het binnenhalen van menig toeters, bellen en andere feestgeruis, aangezien het Resto wederom zijn aandacht zal verlenen aan het vieren van diverse kinderpartijtjes.

afbeelding-2Wat betreft de openingsuren zoals men huidig weet te weerspiegelen middels haar parkgerefereerde webpagina, zul je niet vreemd moeten opkijken wanneer je op een drietal doordeweekse dagen voor een gesloten portaaldeur zal staan te stampvoeten. Bij het opstellen van het openingsurenschema is men daarbij dan ook niet al te scheutig geweest, met een drietal werkdagen in de week, te weten woensdag, zaterdag alswel de zondag is het volgens Center Parcs optimaal smullen van de heerlijkste pannenkoekenbrouwsels. Wat betreft dat laatste kunnen we echter enkel en alleen afgaan op de draaikwaliteiten van de chefkoks achter hun kokkerelstellen. Maar één facet zit inmiddels al wel gebakken, pannenkoeken verorberen is er vanaf de 25ste van het aankomende september na jaren haar menuselectie gedeeld te moeten hebben met de Factory alswel de Market Café-allerhandes, er gewoonweg weer bij op haar jarenlang vertrouwde stekkie!

l Retourtje Eemhof
Hoewel we nog even moeten wachten om onze eerste ‘smachtende’ speeksels te voorzien van enige pannenkoekenaroma, is het wat betreft dat betreft de wachttijd op enige werkhandschoenen naderbij. Of de Eemhof haar goedgevulde verfpotten al van stal heeft gehaald is nog niet meer dan giswerk, echter zal het binnen een overbrugbare week van start gaan, althans mogen wij onze wel ingelichte bronnen op hun uitgesproken woorden geloven. Mochten de handen inmiddels al meer werkzaam uit de mouwen zijn, dan houden wij jullie zoals vanzelfsprekend op de hoogte. En daarnaast kunnen wij verzekeren dat wij op de 25ste of een prille kalenderdagen later een vorkje meeprikken. Op de poedersuiker, zullen we maar lyrisch uitroepen.

l Feestelijke opening Pancakes
l 25 september 2010 – De Eemhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.