Spot je Cottage | Het Meerdal – Cottage 356

Hoewel we ons op heden hebben ingesteld dat Center Parcs niet met enige luidkeelse bombarie en tromgeroffel naar de gast toe communiceert, namen wij bij Eigen Center Parcs toch met alle plezier de proef op de som, om de nieuwste cottagetoevoegingen binnen het accommodatie-aanbod van de het Meerdal te ‘vereren’ van een ‘binnenkijk’-momentje.  Het betreft hier het Meerdal haar pril ingevoerde, 2-pers. VIP Cottages. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd, dat Center Parcs expliciet haar zinnen zette op aantal Kindercottages, waarin ze in de maanden die volgde driftig de handen uit de mouwen haalde, om te timmeren aan nieuwe cottages met een luxer gehalte. Het park, had dan ook een aantal plannen op de tekentafel klaarliggen, hoewel deze een aantal jaren in de koelkast zijn verdwenen, waarbij deze het park in de zin van ‘luxe gehalte’ enorm zouden opkrikken.

En daarnaast, mogen we de verschafte informatie op de parkplattegrond mogen geloven, kunnen we binnen een afzienbare tijd binnenstappen in een rijtje 8-pers. Premium cottages. Natuurlijk smullen wij hiervan, al was Center Parcs met het bovengenoemde toch echt minder tevreden gestemd, aangezien de vakantieparkketen dit liever toch nog even liever  voor zichzelf had gehouden.

l ‘Meer’dal?
l Meer weten rondom Meerdal haar nieuwe accomodatietypes?

Natuurlijk dat kan! Echt ‘ins en outs’ onder ogen krijgen rondom het Meerdal haar nieuwste cottagetypes? Klik dan hier. Mocht je meer willen weten rondom de ambitieuze plannen rondom het vergroten van het luxe gehalte binnen de parkgrenzen van Het Meerdal, klik dan hier!

l Binnenkijken bij
l 2-pers. VIP cottages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.