Parkplan Les Trois Forêts nú online!

Hij heeft even op zich laten wachten, maar al dat wachten wordt momenteel met vlag en wimpel beloond. Een schrale ’troost’, al dat giswerk is nu definitief verleden tijd. Want Center Parcs.fr toont, zonder ietwat gepaste trots, haar langverwachte Parkplan rondom Domaine des Trois Forêts. Hoewel het Parkplan in haar beschrijving in het Frans is aangestipt, moet dit geen issue zijn, ook voor iedereen met een gepast gebrek aan Franse taalbeheersing of een ‘non’-Franse achtergrond valt er volop een touw te knopen aan de afgebeelde concepten, termen en iconen. Zoals de parknaam Les Trois Forêts, ookal vernoemenswaardig weet te weerspiegelen zal het overgrote deel van de parkgrond bestaan uit uitgestrekte boslandschappen. En niets is minder waar, middels het bekijken van de plattegrond valt op dat het ‘hart’ van het park vrijwel ‘onbewoond’ zal zijn, en daarbij onder de stempel ‘Beschermd natuurgebied’ valt. Echter het ‘ontdekken’ van dit gebied kan echter wel, middels de slingerende riviermond, en de wandelpaden in deze omgeving.

Opvallend is het verruilen van de veelgebruikte zonecijfers, welke althans wanneer we afgaan op de afgebeelde paarskleurige kaders op het Parkplan, zijn verruild voor letters. Daarnaast terug van weggeweest, de ’traditionele vierwieler’, welke via een vrij ‘compact’ te noemen traject haar rondjes zal afleggen, het Parktreintje! Echter van ‘echte rondjes’ is geen sprake, het treintje legt namelijk een kaarsrecht traject af, welke vrijwel parallel door het midden van het park zal lopen. Maar zoals algemeen bekend, het tafereel schets meer dan duizenden woorden. Hieronder is hij dan ook aanklikbaar, het langverwachte Parkplan van Domaine des Trois Forêts!

l Parkplattegrond l Les Trois Forêts

l Meer Trois Forêts?
Alles overzichtelijk op een rijtje, bekijken rondom Center Parcs’ nieuwste trots nabij Lorraine op het Franse Vasteland? Onder de noemer ‘Blik op Trois Forêts’, vind je werkelijk alles rondom dit ‘park van de toekomst’. Benieuwd? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.