Center Parcs investeert ruim 14 miljoen euro in parkrenovatie Limburgse Peel

50-jarig jubileum markeert start voor grootschalige innovaties

America, 12 mei 2017 – In Center Parcs Limburgse Peel start dit jaar – het jaar waarin Center Parcs 50 jaar bestaat – een volledige renovatie. Center Parcs investeert ruim 14 miljoen euro in de grootschalige renovatie van het park. Zo worden 475 cottages en de infrastructuur ingrijpend vernieuwd en doen allerlei nieuwe faciliteiten en activiteiten hun intrede. Ook de Aqua Mundo en de Market Dome ondergaan een gedaantewisseling en worden uitgebreid met tal van nieuwe spectaculaire voorzieningen. De renovatie wordt naar verwachting voor de zomer van 2018 voltooid.

Al een halve eeuw brengt Center Parcs mensen samen door het bieden van bijzondere vakantiebelevenissen. 50 jaar geleden was zij de eerste speler in de recreatiesector die een nieuwe manier van vakantie vieren introduceerde: dichtbij huis, maar toch even lekker weg. Center Parcs wil óók in de komende jaren een nieuwe standaard stellen: in beleving, verblijf en samenzijn. Allemaal om ervoor te zorgen dat haar gasten optimaal van hun vakantie genieten en dus ‘echt even samen’ kunnen zijn. Dat geldt ook voor vakantiepark Limburgse Peel.

Samenzijn is voor ons méér dan in elkaars nabijheid verblijven. Dat kun je thuis ook. Op de ideale gezinsvakantie moet een avonturier zijn grenzen kunnen verleggen en een huismus in alle rust kunnen bijkomen. Om vervolgens met zijn allen door de wildwaterbaan te glijden en daarna rond een haardvuur te kruipen. Want pas als iedereen het écht naar zijn zin heeft, ben je echt even samen”, vertelt Kees Luijbregts, General Manager van Center Parcs Limburgse Peel. “Met dit grootschalige innovatieprogramma blijven wij de nieuwe standaard zetten. Om zo óók de nieuwe generatie gasten te laten ervaren hoe een verblijf in ons park je niet alleen voortdurend blijft verrassen, maar het hele gezin of vriendengroep samenbrengt. Want écht even samen is iets van alle mensen en van alle leeftijden.

Nieuwe modelcottages

In het park doen vier nieuwe modelcottages hun intrede. Het gaat om drie cottages van het type Comfort (een 4, 6 en 8-persoons) en één 4-persoons modelcottage van het type VIP. Het cottagetype Comfort is ingericht op basis van een nieuw, modern design dat wordt gekenmerkt door warme kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. De cottage biedt alle comfort en bestaat uit een volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, en een ruim ingerichte badkamer die voorzien is van alle gemakken. Daarnaast heeft de cottage een apart toilet, een open haard en ruim terras waar het buiten heerlijk toeven is.

 

Het cottagetype VIP heeft een smaakvolle, luxueuze stijl en biedt gasten alles wat ze nodig hebben voor een comfortabel en prettig verblijf. Zo heeft deze cottage allerlei extra voorzieningen, zoals een tweede televisie en luxe boxsprings in de slaapkamer, een luxe badkamer met bubbelbad en sauna en een Dolce Gusto-koffiemachine voor fijnproevers.

 

Ook de infrastructuur in Center Parcs Limburgse Peel – waaronder de entree en receptie – wordt ingrijpend vernieuwd. Zo komt er een autovrije promenade en opent deze zomer een kinderboerderij haar deuren. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven en van dichtbij meemaken hoe is het om geitjes, konijnen en zelfs varkens te verzorgen en te vertroetelen. Bovendien zal de Market Dome een metamorfose ondergaan. De winkels en horecavoorzieningen worden in een nieuw jasje gestoken en kinderen kunnen zich straks volop vermaken in het Kids Crea Café en op nieuwe speeltoestellen. De Aqua Mundo wordt uitgebreid met een interactieve glijbaan, nieuwe speeltoestellen en ook de sauna wordt volledig vernieuwd. De sporthal wordt omgebouwd tot een multifunctionele ruimte waar bezoekers zich kunnen uitleven met allerlei sport- en spelactiviteiten en is tevens geschikt voor evenementen. Zakelijke gasten kunnen straks terecht in compleet vernieuwde vergaderruimtes die zijn voorzien van alle faciliteiten en op locaties die ruimte bieden voor zakelijke evenementen, zoals congressen, personeelsfeesten en dergelijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.