Albron op je bord | Meer Pancakes!? | De Huttenheugte opent haar Pancakes!

Dat Albron fanatiek met haar in partjes gekapte oranjekleurige ananas weet te wapperen, is immers geen baanbrekende oppering. Zo wist deze opper Nederlandse cateraar in een prille anderhalve maand, een drietal locaties van het leegstaande noodlot te redden om hier het prestigieuze en o-zo-hippe Pancakes uit te rollen. Als het aan de ‘berozette’  uitbaatkoning ligt gooit ze hierbij voorgoed nog niet het bijltje erbij neer. Na de prille ‘tussenstop’ in de flevopolder waarbij evenals de witbezegelde verfrollers flink hebben gerammeld, zal dit Albron-geweld in één ruk door mogen crossen, verzegeld met de nodige bontgekleurde behangrollen, naar hun welgetelde vierde, evenals onder de witbedrukte bevogelde vlagenmast verkerende, ploeter-er-oplos-pretmakerijtje. Zo weet het gerefereerde ‘bruine-bonen’ gehalte in de ‘ Drents-sprekende’ Huttenheugte  eveneens mee te smikkelen van dit plots oprukkende Pancakes-geweld.

Al het werkzame personeel zal over welgeteld een kleine vijftal dagen alweer met zijn of haar personeelspassen mogen rinkelen. En dat niet voor niets, want al de rondhubsende medewerkers van de tot glamourkoning omgedoopte ‘Huttenfruttenvreugde’, mogen, met in de rol gekropen te zijn van – hoe kan het ook anders – de ‘uitverkorene’ de pannenkoekendraaiers voorzien van hun eerste bestellingen met het rondbollige Pancakes op de plakker.

Pancakes l Huttenheugte l openingsurenHiermee halen de uit drie delig krijtgestrepen horeca-vakmanagers vooral geen onbekende in huis, hoewel haar voorgangers alle vanuit de ongedeerde status ‘leegstand’ tot het Pancakes-geweld werden opgehemeld. De Huttenheugte weet zich als eerste te plaatsen als de ‘uitgelezen’ kandidaat om het oer-concept uit het prestigieuze ‘wij-halen-de-tropen-in-huis’, milleniumconcept, te verruilen voor een eigentijdsere variant in het korset van het eigentijdse, uit de Albron-koker, zonder het zwiepen van enige toverstokjes, getoverde ‘Pancakes-pretpaket’.

De nodige glaasjes prik zullen hierbij dan ook worden leeggegoten. Daast dit champagne-gerinkel kunnen we als vakantievierende gast na het omslaan van de dagkalender naar de 25ste, direct aanschuiven met enige glimlichtjes in de ooghoeken en ons neerzetten op de goedgevulde kussens op een dergelijke zwartgelakte zitbank om een dergelijke pannenkoekbaksel naar binnen te schrokken.  Nadat het inmiddels frequent uit de kast gerukte aangespannen koordje is door geratst, is het voor de pannenkoekenverorber niets meer of minder dan kiezen geblazen. In navolging van de op een kleine anderhalf uur verwijderde Flevopolder-mediterane , is de Hutteugente welke met enige trotsheid op de kaken mag uitpakken met een fors uitgebreide menukaart.

En dan hebben we het vooral niet over een schamel aantal aan nieuwe variantjes op de bestaande pannenkoeken, maar we hebben de keus uit een vijfentwintig-tal specialiteiten, welke samen met de intrede van de ‘Pancakes-toeters en bellen’, zullen worden binnengehaald op de witbedrukte en voorzien van het sterk terugkerende rondborstige font van Albron’s hersenkraker. Of we in de reeks van de onlangs met de nodige fierheid op de schouders met schaar en al door geratste ‘Pancakes-baksels’ met onze snufferd voor een gesloten bamboe-schutter staan te trappelen,  is op dit moment niet meer dan puur giswerk. We kunnen hoewel tegen alle tafel-etiquette in met een volgepropte mond mompelen en met het mes op tafel te trommelen, ook binnen de draaideuren van Huttenheugte’s stukje tropen, is het weer volop smikkelen geblazen van dit huidig, inmiddels al volop afgelebberde ‘doorgeefvorkje’.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.