Center Parcs Park Zandvoort opent vrijdag ook opnieuw haar deuren

Capelle aan den IJssel, 3 juni 2020 – Center Parcs Park Zandvoort opent op vrijdag 5 juni opnieuw haar deuren. Gasten kunnen vanaf dan weer volop genieten van een onbezorgde tijd met elkaar, middenin de natuur en met de beleving die zij van Center Parcs gewend zijn. In de afgelopen jaren is volop gewerkt aan de vernieuwing van het park. Inmiddels zijn alle 428 cottages, 116 hotelkamers volledig vernieuwd en is de infrastructuur vernieuwd.

 

Met de heropening van Center Parcs Park Zandvoort zijn alle Nederlandse parken van Center Parcs weer open. Dat stemt positief: gasten reageren enthousiast op hun verblijf tijdens Hemelvaart en Pinksteren. “We zijn heel tevreden over de positieve reacties van onze gasten. Zij hadden echt het gevoel dat ze op vakantie waren na negen weken aan huis gebonden te zijn geweest. Iedereen hield zich goed aan de richtlijnen en dat zorgde ervoor dat onze gasten zich snel op hun gemak voelden en echt even samen konden zijn. Ook de ervaring in de Aqua Mundo was positief. Dankzij de aangepaste maatregelen konden bezoekers hier op een verantwoorde manier een frisse duik nemen met hun familie”, vertelt Mark Giethoorn, directeur van Center Parcs Nederland. “We hebben er alle vertrouwen in dat we de gasten van Center Parcs Park Zandvoort ook zo’n fijne vakantie kunnen bezorgen.”

 

De vernieuwing van Center Parcs Park Zandvoort

In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de vernieuwing van Center Parcs Park Zandvoort. Naast de vernieuwing van alle cottages is de bewegwijzering in het park aangepast en is op de paden nieuw asfalt aangebracht. De Market Dome wordt nog vernieuwd, maar de supermarkt en Aqua Mundo zijn bereikbaar, de restaurants in de Market Dome zijn nog dicht. Gasten kunnen tot eind juni terecht in het restaurant in het hotel en bij het restaurant van de Action Factory. Eind juni is ook de vernieuwing van de Market Dome voltooid.

 

De vernieuwing van Park Zandvoort is onderdeel van een investering van 600 miljoen euro in de bestaande parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met de vernieuwing van Park Zandvoort is zo’n 40 miljoen euro gemoeid.

 

Veel boekingen voor zomervakantie

Center Parcs verwacht veel gasten in de zomervakantie. Giethoorn: “We hebben gemerkt dat veel mensen overwegen om dit jaar vakantie in eigen land te vieren. Zo zien we dat de boekingen voor de zomer gestaag op gang komen De afgelopen weken lag het aantal boekingen bijvoorbeeld al hoger dan in dezelfde week vorig jaar. Maar er is zeker nog plek beschikbaar.”

 

Veilig genieten van een heerlijke vakantie

In alle parken van Center Parcs wordt op basis van de RIVM-richtlijnen gewerkt en worden de anderhalve meter afstand en andere maatregelen duidelijk onder de aandacht gebracht. Het personeel is getraind om te kunnen toezien op de veiligheid van gasten en waar nodig aanwijzingen te geven. Verder is er een volledig digitale check-in, zijn er op verschillende plaatsen desinfecteringmogelijkheden en zijn speciale looproutes aangebracht. De Aqua Mundo is ook open, met aangepaste maatregelen. Verder zijn veel andere activiteiten beschikbaar, zoals het Cycle Center en restaurants om maaltijden af te halen en te laten bezorgen. Vanaf 1 juni zijn de restaurants beperkt geopend en worden de terrassen weer in gebruik genomen. Voor de gasten zijn verschillende activiteiten aan het aanbod toegevoegd, zoals Center Parcs TV in de cottage, entertainment bij de cottages en interactieve natuurwandelingen voor het gezin. Deze zomer ontvangen gasten bovendien gratis Premium WiFi in hun cottage. Om zeker te zijn dat in de parken alle veiligheids- en gezondheidsmaatregelen op de juiste manier zijn toegepast, laat Center Parcs haar maatregelen als eerste in Nederland onafhankelijk toetsen door certificatie-instelling Kiwa.

 

Raadpleeg veer meer informatie over de heropening: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/heropening-parken_sck?pl=mv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.