Bulle-cottages; top of the bill.

Naast de Nature én de Clan is er ook nog de Bulle. En dat is eigenlijk niet meer dan een ‘moeilijke’ naam voor een VIP zoals wij die kennen. Zo noemen ze hem misschien niet, maar de faciliteiten neigen er stiekem wel naar.

De boel is ingericht door Anne Moussinet, een top-designer op het gebied van interieurs. Althans in Frankrijk. Ze ontwierp ook voor andere hotel-ketens het één en ander, maar tekende dus ook deze luxe-paardjes bij elkaar. Want dat zijn ze hoor, met een luxere afwerking. Zo zouden moeten voldoen aan onze stoutste dromen, dus dan weten wij het wel. Ze zijn zo ingericht dat je je er niet alleen thuis voelt, maar dat je vakantieparadijsje nog beter aanvoelt dan thuis.

De rain-shower, sauna’s en jaccuzzi’s moeten dat gaan doen. Wij verlekkeren in ieder geval al bij de gedachte. Even praktisch; ze komen ook nog op steenworp afstand van de AquaLagoon, winkeltjes en terrasjes te liggen. Da’s ook een luxe. Het is vooral licht hout, wit, grijs en een beetje paars dat we zien. Maar ook een enorme boom, die de muren in de woonkamer grotendeels in beslag neemt. Wij zwijgen even, van mooie dingen moet je zelf genieten.

| Foto’s

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.