Clan-cottages; je bent weer even dat kind van 7

Villages Natures gaat in alles anders zijn. Zo ook bij haar cottages. Opvallend puntje is wel. Ze heten uberhaupt wel hetzelfde. Echter, hier geen oplopende luxe-range van Comfort, via Premium naar VIP, maar een thematische. De Clan-cottage is er zo-eentje. Al zal deze het meest vergelijkbaar zijn met de Comfort.

Anders dan anders dus. Het interieur gaat je terugbrengen naar je kindertijd. Die onbevangenheid, je kent dat wel. Het ontdekken, erop uit trekken, die stoute schoenen aan. Het interieur is dan ook niet voor niets knallend, kleurrijk. Maar niet zo dat je er een zonnebril bij krijgt. Opvallend is het wel, hier en daar best gedurfd en misschien niet 1,2,3 direct mooi. Het is zoals wij dat zo mooi durven zeggen, ‘gewoon ffe wennen’.

Niet meer dat burgelijke wicker-bankje, maar iets dat je nergens anders ziet. Kijk naar dat, toch best gedurfde, paddenstoelenmotiefje. ”… rood met witte stippen”. De keuken knalgeel, 4 verschillende type stoelen en de slaapkamers zijn helemaal een stuk design bij elkaar. Opvallend en een vorm van luxe zijn ook wel de verschillende badkamers. Eentje voor de volwassenen én eentje direct aan de kinder-slaapkamers. Luxe toch? Kijk zelf maar.

| Foto’s

Een reacti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Let op!: Afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Eigencenterparcs.nl !!