Nature-cottages; de muren bestaan niet.

In Villages Natures verblijf je niet in een Comfort. Ook niet in een Premium of lekker luxe VIP trouwens. Nee, je verblijft in thematische cottages én appartementen, die niet direct linken naar een luxe-range, zoals we die maar al te goed kennen. Al neigt de Nature het meeste naar de Premium cottages, van ons. De ‘Nature’-cottages én appartementen, doen precies wat ze zeggen; de muren bestaan niet.

– Cottages: 4-persoons Nature 57,6 m2
6-persoons Nature 75 m2
– Appartementen: 2-persoons Nature 37 m2
4-persoons Nature 62 m2

Anders dan bij de Clan-cottages, compleet anders zelfs, is het verhaal erachter. Hier geen bonte circus aan kleurtjes, motiefjes en andere gekkigheid. Maar rust, stilte en harmonie. Niet gek dat je juist hier natuurlijke materialen, aarde, lucht en andere natuurtinten tegen gaat komen. En met een beetje geluk zijn het alleen de vogeltjes buiten die je hoort. Lieflijke en schattige pastel-tinten domineren en het interieur heeft Britse invloeden. Één ding moeten we er wel eerlijk bijzeggen, de boel wordt niet bijster groot. Eerder klein. Maar dat zijn we de laatste jaren bij Le Lac d’Ailette en Bostalsee wel gewend van Pierre et Vacances.

Voor het te zoetsappig wordt, het heeft ook wel iets stoers. De slaapkamers bijvoorbeeld hebben een ontzettend gave achterwand, vergelijkbaar met een honinggraad. En ook de woonkamer is een tempel van rust en stilte. De muren zijn grotendeels bedekt met bladeren. En zo lijkt binnen ineens wel heel erg buiten. Onderuit met de beentjes op tafel zitten mag hier, joh.

| Foto’s

Bib980aCcAEfFBz_zps27b3db0a

Een reacti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.