Cottages met Disney in hun achtertuin | Check alle Villages Nature-cottages op onze nieuwe pagina!

Net onder Disneyland Parijs borrelt iets moois op. In goed Frans, Villages Nature. Een monsterproject van Pierre et Vacances-Center Parcs. In 2016 moet al het moois, inclusief retourtje Disney, voor de allereerste klanten te boeken zijn. En met onze nieuwe pagina weet en zie jij alles! (klikbare link)

Hoeveel duiten je kwijt bent voor een fijn weekje eco-verblijf, met daarbovenop nog eens één van de mooiste pretparken van Europa op 20-minuten afstand, is nog niet bekend. Helaas pindakaas. Dat vonden ook wij jammer. Maar er zit niets anders op dan af te wachten. Want er staat ons nogal wat te wachten! Er komen ontspanningsmogelijkheden te over.

Straks is het heerlijk relaxen in natuurlijk zwemwater. En allemaal welletjes is het in de enorme Wellness & Spa Resorts, waarmee het park gaat uitpakken. Genoeg ontspannen? Je kunt je er ook inspannen! En wel met een AquaLagoon, een massive-zwembad met verschillende lagen plezier, survival-eilanden en nog veel meer van dat soort heldhaftigheid. Er komen winkeltjes, sfeervolle restaurantjes, gezellige barretjes en alles wat je maar kunt bedenken in overvloede en vooral heel arti-farti!

Een dingetje wel, officieel staat er hier dadelijk geen houten bord van Center Parcs. Het zijn de eerste funderingen die door het gebroederlijk Pierre & Vacances-Center Parcs investeringsmerk uit de grond zijn gestamd. Spannend. En dus toch een beetje Center Parcs. En juist dat laatste maakt het zo interessant. En Disney in de achtertuin helemaal, natuurlijk.

header Disney

We hebben een spiksplinter nieuwe pagina aangemaakt in het hoofdmenu. In twee klikjes ben jij al op de pagina waar je helemaal bij kunt lezen over Villages Nature! Klik in het hoofdmenu bovenin bij nieuwe parken op Villages Nature. En Voila! Of klik klik hier direct: https://eigencenterparcs.nl/nieuwe-parcen/villages-nature/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.