Wereldrecord PlayMaïs | Center Parcs Erperheide

Enige tijd geleden werd bekend dat je een knutselpakketje kon aanvragen van PlayMaïs daarmee kon je een super mooie Orry maken. Door de foto van je eigen gemaakte Orry te uploaden kon je deelnemen met de wedstrijd. Je kon dus een weekend winnen bij Center Parcs Erperheide waar het wereldrecord PlayMaïs gehouden gaat worden.

orry playmais pakket 2015

De naam PlayMaïs zegt het al het is knutselmateriaal wat gemaakt is van maïs door een druppeltje water te gebruiken kan je de leukste dingen knutselen! Dus ook een super leuke Orry! Als we de Facebook pagina van Center Parcs mogen geloven zijn er ongelofelijk veel mooie foto’s binnen gekomen. De mooiste Orry’s met de meeste likes maakte kans om bij het wereldrecord PlayMaïs te kunnen zijn en mee te kunnen knutselen. Orry had het denk ik erg zwaar om te moeten kiezen, maar het is hem gelukt!

playmais bmw 2015

Het weekend van 5 tot 8 juni werden de winnaars van de wedstrijd uitgenodigd om aan het wereldrecord PlayMaïs mee te werken. Een hele grote Orry werd er gemaakt. In de BALUBA van Erperheide werd hard gewerkt. Dozen vol met PlayMaïs stonden er klaar in de kleuren van Orry! Op zaterdag zag het er al goed uit. Je kon goed zien hoe Orry eruit kwam te zien.

in de maak playmais 2015

Zondag was het zo ver dat iedereen kon komen kijken of het daadwerkelijk gelukt was. Rond de klok van 14 uur liep de BALUBA vol, met allemaal enthousiaste kinderen (volwassenen natuurlijk ook). De burgemeester van Erperheide (Frank van Ouytsel parkmanager) nam het woord. Ook de mensen van PlayMaïs kwamen nog aan het woord, daarna was het toch echt tijd dat Orry kwam want hij kon natuurlijk niet ontbreken op deze bijzondere dag. Met een blinddoek om kwam hij richting de BALUBA. Gelukkig was Rep erbij om hem te begeleiden anders had hij op de tafel met de champagne gelegen. Toen de blinddoek af ging was hij helemaal verbaasd dat ze hem zo groot konden na maken. Orry mocht toen het lint door knippen met een mooie gouden schaar. Het was een groot feest met confetti. Het feest werd afgesloten met foto’s van Orry,Rep en de kinderen met natuurlijk op de achtergrond de enorme grote Orry. Daarna was er champagne voor iedereen, de kinderen natuurlijk kinderchampagne!

orryplaymaischamp2015

Het was een groot succes het wereldrecord PlayMaïs op Center Parcs Erperheide!

| Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.