Investeren in Villages Nature

 • Villages Nature

  Parijs

villagenature_logo

“Villages Nature” bij Euro Disney Parijs!

Op dit moment verrijst er een unieke vakantiebestemming, waar beleving van natuur, rust, ruimte en duurzaamheid de boventoon voeren. Hier vindt u nabij de Metropool Parijs, ‘de stad van de liefde’ de welverdiende rust, samen met de mensen die u het dierbaarst zijn!Het concept van het project draait om milieuvriendelijk verblijfstoerisme, met een hippe en eigentijdse twist! Het project wordt ontwikkeld ten zuidoosten van ‘Disneyland’, o.a. op de locatie waar heden Disney ’s Davy Crockett Ranch gesitueerd is, dit park zal door ‘Village Nature’ op termijn vervangen worden. Het plan komt voort uit Ideeën en een samenwerkingsverband tussen ‘Groupe Pierre & Vacances CenterParcs’ en ‘Euro Disney Associés S.C.A.’. Allereerst werd er gezocht naar genoeg ruimte om het plan optimaal te kunnen ontwerpen, en deze werd gevonden.Een gebied van 180 hectare waarvan slechts 10% bebouwd zal worden en waar ruimte dus vanzelfsprekend is, zal dan ook de voornoemde pluspunten; rust, ruimte en veel natuur waarborgen. Grondonderzoeken hebben zelfs uitgewezen dat de natuur zich straks zelf kan onderhouden en vermenigvuldigen. De geothermische bron op 1800 meter diepte onder de grond zorgt ervoor dat het gehele gebied zichzelf kan voorzien van energie en warmte. De Architectuur is in samenhang met de natuur en verweven met het groen rondom.

Het grootste zwemparadijs van Europa!

De Aqualagoon, het vlaggenschip van het park, wordt het grootste zwemparadijs van Europa. Het binnen- en buitenbad beslaan maar liefst 9000 vierkante meter indoor en 2500 vierkante meter outdoor en zijn het hele jaar warmer dan 30 graden Celsius, dit door geothermische energie.

Aqulagoon0111

Waarom op deze locatie?

Pierre & Vacances, het moederbedrijf van CenterParcs alsmede Euro Disney Associés S.C.A. bouwen Village Nature natuurlijk niet zomaar op deze locatie. Het is o.a. omreden dat de omgeving heel veel bezoekers trekt door verschillende trekpleisters en steeds meer mensen zich na drukke locaties te hebben bezocht in alle rust willen terugtrekken. Euro Disney zorgt vanzelfsprekend voor veel vakantiegangers, maar ook het Designer outlet dorpje ‘La Vallée Village’ met haar 115 luxe mode winkels, het prachtige Val D’Europe Shopping Center en ‘last but not least’ het historische centrum van Parijs zorgen samen jaarlijks voor miljoenen bezoekers. Het project wordt in deze vorm eveneens ontwikkeld omdat de ontwikkelaars in voorop willen gaan in ecotoerisme en toekomst (jeugd) spelenderwijs willen laten kennismaken met de natuur.

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen

Wat wordt de invulling van het park:

In totaal komen er 1730 cottages en appartementen, elk met een eigen karakter.

Ambiance_Nature_image_12

Uit wat voor type woningen kunt u kiezen?

De verschillende mogelijkheden volgen hieronder:

Type Clan | Op speelse wijze samenzijn met uw dierbaren

 • Aparte cottages in het bos
 • Grote woonkamer met modulaire ruimten
 • Keuze uit 3 of 4 kamer woning
 • Oppervlakte: 53 m2 tot 65 m2

Ambiance_Clan_Plan

Type Nature | Een unieke ervaring in het hart van de natuur

 • Keuze uit een Cottage of Appartement
 • Ligging in het bos of aan de rand van het meer
 • Keuze uit 2, 3 of 4 kamer woningen
 • Oppervlakte: 37 m2 tot 75 m2

Ambiance_Nature_Plan

Type Bulle | Bijkomen omringd door luxe en welzijn

 • Keuze uit een Cottage of Appartement
 • Ligging in het bos of aan de rand van het meer
 • Keuze uit 2, 3 of 4 kamer woningen
 • Oppervlakte: 43 m2 tot 88 m2

AmbianceBullePlan

Waarom juist in zee gaan met Groupe Pierre & Vacances CenterParcs?

De Groep Pierre & Vacances-CenterParcs staat bekend als dé referentie als het gaat om realisatie en het beheer van toeristische residenties in Europa. De Groep ontwikkelt, bouwt en beheert appartementen en woningen sinds haar ontstaan in 1967. Vakkennis, een voortdurende zoektocht naar kwaliteit en efficiënt beheer zijn de fundamenten die ons in staat stellen om u in alle veiligheid en in de beste omstandigheden eigenaar te laten worden van uw tweede woning.

Het vakgebied Vastgoed zorgt voor de realisatie van de residenties, het vakgebied Toerisme zorgt voor het beheer en de verhuur van de eigendommen die door reeds 24.000 eigenaren in verhuur zijn gegeven.

Investeren en een vast rendement ontvangen op de lange termijn? Ja, dat kan!

Wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u met alle plezier van dienst! U bent al eigenaar van een compleet ingerichte woning of appartement op ‘Village Nature’ vanaf ca. €. 250.000,-.

Meer informatie vind je via de website van Center Parcs vastgoed  http://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Je kunt ook direct mailen met de vastgoed adviseur van Center Parcs:

Klik hier voor Bernard Jans

Bernard.jans@groupepvcp.com

Hieronder kun je per type de cottage bekijken

Bulle-cottages; top of the bill.

Naast de Nature én de Clan is er ook nog de Bulle. En dat is eigenlijk niet meer dan een ‘moeilijke’ naam voor een VIP zoals wij die kennen. Zo noemen ze hem misschien niet, maar de faciliteiten neigen er stiekem wel naar. De boel is ingericht door Anne Moussinet, een top-designer op het gebied van interieurs. Althans in Frankrijk. …

Lees meer »

Nature-cottages; de muren bestaan niet.

In Villages Natures verblijf je niet in een Comfort. Ook niet in een Premium of lekker luxe VIP trouwens. Nee, je verblijft in thematische cottages én appartementen, die niet direct linken naar een luxe-range, zoals we die maar al te goed kennen. Al neigt de Nature het meeste naar de Premium cottages, van ons. De ‘Nature’-cottages én appartementen, doen precies …

Lees meer »

Clan-cottages; je bent weer even dat kind van 7

Villages Natures gaat in alles anders zijn. Zo ook bij haar cottages. Opvallend puntje is wel. Ze heten uberhaupt wel hetzelfde. Echter, hier geen oplopende luxe-range van Comfort, via Premium naar VIP, maar een thematische. De Clan-cottage is er zo-eentje. Al zal deze het meest vergelijkbaar zijn met de Comfort. Anders dan anders dus. Het interieur gaat je terugbrengen naar …

Lees meer »