Park Hochsauerland gaat vernieuwen | Eerste pilot cottages bijna klaar

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de pilot cottages op Center Parcs Hochsauerland in Medebach. Wij mochten tijdens ons bezoek op Hochsauerland alvast een kijkje gaan nemen.

Er is op het moment nog niet heel erg veel te zien, de planning is dat er aan het einde van deze week 3 types klaar moeten zijn, maar dan wordt er nog gekeken of ze daadwerkelijk zo blijven. Dus eind juni moeten ze echt klaar zijn, zoals ze echt in de verkoop gaan. Zoals we gewend zijn is dat een Comfort, Premium en een VIP. We konden, na enige kennis van andere parken, al wel een beetje zien wat voor style het gaat worden. Qua kleuren richting de cottages van Le Bois Aux Daims, maar ook qua desgin. En net als op Port Zélande willen ze buiten naar binnen halen. Dus komt er qua decoratie ook van de omgeving van Hochsauerland het een en ander aan de muur te hangen. Ook zullen er waarschijnlijk mooie glazen achter wanden komen zoals op Port Zélande in de keuken en badkamer.

IMG_7114
Voorbeeld fotowand (Badkamer vip Park Nordseeküste) klik voor groot formaat

 

 

 

 

 

 

Ook zullen de hotelkamers volledig vernieuwd worden! Maar ook de Market Dome en de Aqua Mundo krijgen een facelift.

vernieuwen mdamhotel

Voor nu niet erg veel te zien op de foto’s, maar we willen ze toch met jullie delen:

| Foto’s Comfort

| Premium

| Vip

Even voor de duidelijkheid de pilot cottages zijn nog niet in de verhuur. De verkoop van de cottages zal op zijn laatst in september 2016 plaats gaan vinden. Het is nog rekbaar, misschien komen ze eerder in de verkoop. Zodra wij meer informatie hebben zullen we dat uiteraard met jullie delen!

Mocht je alvast wat basis informatie willen over het investeren in je eigen cottage op Center Parcs, kan je altijd contact opnemen met Center Parcs Vastgoed Adviseur Bernard Jans

Klik hier voor Bernard Jans

Bernard.jans@groupepvcp.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.