Update l Meer bouwfoto's : Les Trois Forêts

l Het park van de toekomst
l De bakermat voor dé nieuwe parken

Center Parcs’ nieuwste trots opent dit voorjaar voor de bezoekers haar deuren. Deze nieuwste aanwinst op het Franse-vasteland, in het Departement Lorraine, zal dé nieuwe bakermat worden voor de toekomst. Nieuwe concepten doen op dit ‘Park van de toekomst’ hun intrede en eerder gebruikte concepten worden niet overboord gegooid, maar grondig herzien en vertaald naar ons huidige tijdbeset. Het vernieuwde L’Aqua Mundo-concept, waarbij de welbekende glazen koepel is verruild voor een geheel uit glas bestaande y-vormige halve cilinder, welke onderdak biedt aan diverse en gevarieerde ‘Area’s’ met hun eigen toepasselijke attractie’s en faciliteiten. Ook deze invulling behoord tot de één van de nieuwste facetten en hersenspinsels.

l Pilaren plaatsen, glaswanden bevestigen en houtbewerking
l Een ruime serie nieuwe bouwfoto’s online!

Over welgeteld een prille twee maanden, zijn de eerste reiskoffers alweer bomvol gestuwd, en veilig en wel in de laadruimte van de auto verdwenen. De daadwerkelijke bestemming? Die is niet zo moeilijk te achterhalen hoor! Bezoek een willekeurige website van onze welgeliefde vakantieparkketen, Center Parcs, en je wordt letterlijk overspoeld door de kreten, rondom de officiële opening van Center Parcs’ nieuwste trots, waarbij wordt geopperd dat de parkppoorten voor de eerste maal met nog recentelijk ingeoliede scharnieren, op 21 mei zullen openen voor de ogen van haar eerste bezoekersstroom. Spijtig genoeg, kunnen we nog tot op de dag van vandaag, niet op de feiten vooruit lopen. Momenteel is het namelijk niet meer of minder dan giswerk naar de uiteindelijke laatste hand in de ontwerpen of de daadwerkelijke ‘gevoel’, welke je zult ervaren na een dergelijke wandeling over de parkpaden. Tot die tijd kunnen we enkel afgaan op bouwfoto’s of gepubliceerde digitale animatiebeelden. Om hierbij op dat eerste aan te haken, het mooie nieuws, hierachter is echter wel, dat we kunnen opperen, dat wij zojuist onze Bouwfoto-rubriek rondom Center Parcs’ nieuwste aanwinst op het Franse vasteland, Les Trois Forêts, in de gelijknamige rubriek ‘Blik op Trois Forêts’ hebben voorzien van een ruime update.

l Meer Bouwfoto’s bekijken?
l Benieuwd naar de constructiefoto’s van de imposante L’Aqua Mundo en de transparante Grande Serre? De ‘Blik op Trois Forêts’-unit is de ideale oplossing!
Klik hier, om direct naar de ‘Blik op Trois Forêts’-rubriek door te linken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.