Alle parken beschikken huidig over algehele WIFI-dekking

Zat je je tijdens je voorgaand verblijf nog gruwelijk te ergeren aan het feit dat je geboekte cottage nét buiten de aanwezige draadloze internetverbinding viel, dan biedt Center Parcs huidig voor je de uitgelezen oplossing. Waar voorheen enkele ‘toegewezen’ zones of cottagesrijtjes mochten prijken over hun WIFI-dekking, beschikken alle cottages van Center Parcs huidig over een draadloze internetverbinding, natuurlijk tegen enig per tijdsbestek variërend tarief.

Nouja, om nu te hard van stapel te lopen, moeten we toegeven dat niet impliciet ‘alle’ parken onder de wapperend witte Center Parcs-vlag een gehele park-WIFI dekking tot hun beschikking hebben. Zoals op vele vlakken, weten de ‘Fransen’ op dit vlak ook weer af te wijken, de Franse parken beschikken naast hun draadloze internetverbinding in het Business Center, niet over een algehele overkoepelende Wifi-dekking. De conclusie die je hieruit dus kunt trekken is het volgende, rustig je vakantiefoto’s naar de thuisblijvers versturen of even rondsurfen op het wereldwijdeweb, of tijdens je vakantie je mail checken, is er in Frankrijk niet bij. Daarnaast ontbreekt de Wifi-dekking in de Comfort cottages van het in het Duitse Sauerland geplante Park Hochsauerland.

In de overige parken in zowel Nederland, België als Duitsland is het huidig mogelijk tot het gebruik van draadloos internet, waardoor je vanuit werkelijk alle cottages, welke ook geboekt, naar hartenlust kunt ‘internetten’. Mocht je het meesleuren van een dergelijke laptop of PDA niet de moeite waard vinden, dan kun je in zowel de Market Dome als de Receptie van het park gebruikmaken van internetcomputers in de vorm van KPN Hotspots.

Hieronder zie je, mocht je willen gebruik maken van de algehele WIFI-dekking op een dergelijk park, dan krijg je te maken met de volgende tarieven.

wifi hotspots buitenkand folder cp 002.jpgwifi hotspots buitenkand folder cp 001.jpg

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Receptie of Info Desk.
50 minuten : € 5,95
100 minuten : € 9,95
Midweek/weekendkaart : € 15,95
Weekkaart : € 24,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.