Toch een derde park voor Center Parcs in België?

De kogel is nog niet definitief door de kerk. Maar na jaren van speculeren, discussiëren en heel veel roddels lijkt het erop dat Erperheide en De Vossemeren er een Vlaams zusje bij krijgen. En dat derde Belgische park wordt dan ook meteen de meest luxe van allemaal.

De Vlaamse media staat er vol van: Center Parcs en investeringsmaatschappij LRM houden zich achter de schermen nogal met elkaar bezig. Er lopen gesprekken, dat is sowieso één ding dat zeker is. Het plan zul je je misschien nog wel kunnen herinneren. Een kleine vier jaar geleden waren er ookal plannen om deze oude mijnlocatie, dichtbij de monstergrote outlet in Maasmechelen, op te knappen tot een heel erg fijn vakantieresort. Maar die ambitieuze plannen bleven steken. Overigens is het niet de eerste keer dat Center Parcs wel oren heeft naar deze locatie. Want eigenlijk had er in ’94 al een park moeten staan waar je op z’n Vlaams u tegen zegt. Maar helaas, verder dan wat nooit afgemaakte funderingen en lantaarnpalen kwam het er nooit. En ook in 2012 waren er dus weer plannen. Maar nu lijkt het er toch daadwerkelijk te komen.

| Voor een hoger segment

Het wordt wel anders dan we dachten; het worden namelijk 250 luxe vakantiehuisjes tussen de heuvels van Terhills. Maar 250, daar lijkt het op basis van de eerste informatie, wel even op. Maar wat ook heel nadrukkelijk wordt gezegd; het segment waarop het park straks gaat mikken is een stuk hoger dan dat van De Vossemeren of Erperheide. Oftewel, we gaan hier super-de-luxe-artifarti-cottages krijgen. Maar zover is het nog niet. Voor we écht beginnen te juichen, moeten we nog wel even een slag onder de arm nemen. Je weet het immers maar nooit. Maar zo dichtbij zijn we nog nooit geweest. Spannende tijden!

| Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.