Thematische saus voor menukaart Fuego’s Adventure Grill | Blader ‘um digitaal door!

Fuego’s is open, maar tot nu toe bleef wat je dan precies op je bordje kreeg nog mysterieus. Dat past misschien bij het restaurant, maar wij hebben nu eenmaal liever duidelijkheid. Het waren spannende ‘menuutjes’, maar we hebben ‘um nu! En het water loopt je echt in de mond!

Er is wat van gemaakt zeg, we kunnen kiezen uit de Tequlla met een zoutje en citroentje en Mix-it-yourself-cocktails! En ‘gewone’ gerechten lijken hier niet te bestaan. Je eet van spiezen, dat is al heel wat, maar als je naar de Desserts kijkt, dan is ’t alleen maar lekkerbekken. De Creme Brulee Vulcana bijvoorbeeld. Wij houden wel van dit thematische sausje! Oh, in het ‘echie’ is de menukaart rond, trouwens, dat verklaard de rode tekenlijntjes.

Je kunt ‘um hieronder digitaal doorbladeren. Wij gaan alvast voor de Creme Brulee Vulcana!

 

Vertel, wat doet jouw verlekkeren? Alleen al thematisch gezien vonden wij dit een vooruitgang op The Grill!

Een reacti

  1. restaurant ziet er prachtig uit, alleen de zg. reuzespiezen zijn om te huilen, kwalitatief wel goed maar heeeeel erg weinig voor het geld wat je ervoor moet betalen, spies voor 1 persoon 25,– ik had een visspies, er zaten 3 garnalen op 1 stukje zalm, 2 x een stukje witvis, sorry hoor maar dit was GEEN 25,– waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.