Spot je cottage | Cottage 743. 4 persoons Vip Port Zélande (Pilot) (Met video)

| Lees hieronder alles over de nieuwe VIP-Pilot-cottage
Ze hadden bij voorbaat wel even mogen zeggen dat we tijdens het ‘even binnenkijken’ onze ogen zouden uitkijken. Want man, dit is wat je noemt een VIP! En als je eenmaal de deur openslaat naar de woonkamer dan weet je precies waar wij het over hebben. Ja, dit is echt VIP!

Image00045

| Het kook “continent”.
Eenmaal in de woonkamer zie je links van je geen kook-eiland, maar een heus kook-“continent”! Zo groot is die. Een licht-bruine keuken met, daarin en op, alle faciliteiten die je voor een beetje ‘Very Important Person’ mag verwachten. Vaatwasser, cytruspers, sinds kort ook de Dolce Gusto, maar vooral het kook-eiland met daaraan de eettafel. En niet zomaar eentje, maar met bijzonder chique hoge zitjes. Wij zagen er ons in ieder geval al zitten met een gebakken eitje en een krant’je. En die afzuigkap, die erboven hangt, is ook wat je zegt een stukje design!

Redelijk beduusd van hoe fraai alleen al dat kookeiland is, vergeten we nog bijna te zeggen dat ze met het foto-behang de smaak ook hier goed te pakken hebben. Tegeltjes zijn zo 2014, want ook hier is een charmant haventje tegen de muur afgebeeld. En het oog voor detail ziet meteen dat dit de klapperende masten van Port Zelande zelf zijn, maar dan gevangen in een foto. En dat zijn nu juist die details, waar we zo van houden!

| Overal Bluetooth en internet op je TV. 
De woonkamer is verder even mooi. Grotendeels hebben ze hier de stijl doorgetrokken waarmee ze een paar jaar geleden bij De Eemhof zijn begonnen. Chique steenstrips tegen de open haard, donkere kleuren en groene accentjes. Die zie je ook vooral hier terug. Met ook hier weer een fijne knipoog naar (Port) Zélande; een roeispatel met daaronder schattige fotolijstjes!

En state-of-the-art is deze VIP ook, want in bepaalde ruimtes kun je met bluetooth je eigen muziek afspelen. Of om eens een goed filmpje te kijken natuurlijk. En daarover gesproken; beide TV’s in deze VIP zijn smart. Dat wil zeggen dat je met beide TV’s, in zowel de slaap- als de woonkamer, internet hebt! Zo kom je je cottage helemaal nooit meer uit. Knipoog.

Trap op, naar boven, want ook daar staan ons nog heel veel nieuwe dingen te wachten. De slaapkamers zijn helemaal leeg getrokken én al het meubilair is nieuw. Nieuwe vloertjes, in beide kamers zijn dat de bekende tapijttegels, de muren zijn opnieuw in de verf gezet en het bed is zo nieuw dat je het nieuwe er nog van ruikt. Uiteraard zijn de föhn en tweede-TV (met internet) op de master bedroom ook weer van de partij.

| De badkam… ofuuhm… mini-welness.
Terug beneden is de badkamer een apart verhaal. En om te beginnen; eigenlijk is het woord badkamer net als van “vloeken in de kerk”. Een understatement bijna. Je kunt er namelijk in dansen, als je dat tenminste zou willen, maar zo groot is de badkamer zeker. En oooh, wat is ‘ie mooi. Er is een slaapkamer ervoor opgeofferd maar het is het waard. De wanden zijn compleet nieuw betegeld, er zit een infrarood-sauna in en in de inloopdouche is plaats voor je hele gezin. En heeft ook nog een rainshower-douchekop! Ook hier loop je vanuit de douche zo het strand op en voel je de zandkorreltjes nog net niet tijdens het douchen. Want ook hier is de fotoprint weer levensgroot en vooral over de volle breedte van de badkamer. En dan heb je ook nog twee chique wastafels met dito badkamermeubels. Je merkt het al, wij raken niet uitgepraat over deze mini-wellness.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.