Spot je cottage | Cottage 254. 6 persoons premium Port Zélande (Pilot) (Met video)

| Lees hieronder alles over de nieuwe Premium-pilot-cottage!

Image00003

Het verschil tussen Comfort en Premium was niet heel groot. ‘Was’. Want met deze Premium zetten ze, zeker qua decoratie, aankleding en sfeer, totaal iets anders neer. Waar de Comfort vooral kleurrijk is, zijn de kleuren hier warm, wat herfstachtig en vooral sfeervol. En met dat gure weer van nu, snak je bijna naar de warmte van dit nieuwe interieur. En dat zit hem ook in de nieuwe vloer.

Want waar sommige hier nog, stammend uit het Gran Dorado-tijdperk, tegels hadden, of daarna PVC kregen, heeft deze nieuwe Premium een sfeervol nieuwe vloer gekregen. De zithoek is verder knus, een fijne – bekende – wickerhoekbank met afstemmende kussentjes. En zo past alles keurig bij elkaar; de bank, de gordijnen en de vloerkleden onder de salontafels. En juist dat maakt het allemaal één geheel.

| Je ei’tje bakken in de duinen.
Maar zeiden we dat je bij de Comfort je al haast op het strand waande; hier moet je uitkijken dat je geen zandkorrels staat mee te bakken. Want je staat met je gebakken ei’tje letterlijk in de duinen te kokkerellen. We overdrijven misschien een beetje. Maar figuurlijk wel. Want hier geen saaie tegeltjes, maar fotoprints achter de hele breedte van de keuken. En dat geeft toch wel een heel apart gezicht, hoor! De twee enorme canvassen, achter de net zo vernieuwde eethoek, versterken helemaal het beeld dat je hier niet tussen de bomen zit, maar dat je de zee – letterlijk en figuurlijk – kunt ruiken.

En daar houdt het niet mee op; want ook terwijl je jezelf staat af te soppen, sta je haast in de branding. Over de volle breedte van de badkamer hangt namelijk ook zo’n ‘foto-beleving’. En wij hebben er even onder gestaan, zonder dat we een nat pak haalde, en met een beetje fantasie geloof je het: je staat op het strand te douchen. Een fraai badkamermeubel en een wel heel bijzondere kraan (Laat het water verkleuren. Ja het is echt waar!) maken de badkamer helemaal af.

| Lichte kleuren en sfeervolle spotjes
Alle tegels zijn eruit gehakt en er zijn nieuwe voor in de plaats gekomen. Niet alleen op het toilet en de badkamer, maar ook op de slaapkamers. Keurige nieuwe tapijttegels liggen er daar op de vloer, zoals we die al jaar en dag kennen. En de frisse gordijnen, fijne lichte kleuren en sfeervolle spotjes, zorgen ervoor dat je niet al teveel moeite moet doen om hier een oogje dicht te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.