Persbericht l Benoeming Anne Marie Pareyn tot General Manager Les Trois Forêts

– PERSBERICHT –
Pareyn gaat leidinggeven aan grootste toeristische project in Europa
CENTER PARCS BENOEMT ANNE MARIE PAREYN TOT GENERAL MANAGER LES TROIS FORÊTS

Rotterdam, 8 maart 2010 – Center Parcs Europe heeft Anne Marie Pareyn (49) benoemd tot General Manager van Domaine des Trois Forêts in Frankrijk. In deze hoedanigheid gaat de Belgische Pareyn leiding geven aan het grootste toeristische project in Europa in 2010. Les Trois Forêts – dat in mei 2010 de deuren opent – moet gaan gelden als dé benchmark voor toekomstige bouwactiviteiten van Center Parcs. Pareyn heeft in de afgelopen jaren een lange staat van dienst opgebouwd om dit prestigieuze project in goede banen te leiden.

[nggallery id=49] l Klik op de bovenstaande afbeelding voor een vergroting

Anne Marie Pareyn heeft verschillende topfuncties binnen Center Parcs vervuld. In 2001 werd Pareyn benoemd tot General Manager van park Erperheide in België. Vervolgens gaf zij leiding aan de Center Parcs parken Les Hauts de Bruyères en Les Bois-Francs in Frankrijk. Daarnaast werkte Pareyn in 2006 als interim Operations Director voor Center Parcs in Frankrijk en was zij verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de Franse parken. Pareyn gaat nu leiding geven aan één van de meest prestigieuze toeristische projecten in Europa. Met de opening van het vierde park van Center Parcs in Frankrijk is de geboorte van een nieuwe generatie vakantieparken een feit. In het state-of-the art park verrijzen 800 moderne eco-cottages die harmonieus opgaan in het omringende uitgestrekte bosgebied van Moselle/Lorraine. Het is bovendien het eerste park waar bij de bouw en exploitatie wordt gekozen voor duurzame ontwikkeling met certificering volgens de Franse HQE-norm[1].

Nieuwste ecologische inzichten
“Het is een grote eer dat ik aan het roer mag staan van dit bijzondere park, waarmee Center Parcs concreet invulling geeft aan haar ambities op het gebied van duurzaam ondernemen. Dit park voldoet echter niet alleen aan de hoogste milieustandaarden. Het levert óók een belangrijke bijdrage aan de werkgelegenheid in de regio in de vorm van ruim 600 banen”, benadrukt Pareyn. “Met dit nieuwe park is Frankrijk een prachtige bestemming rijker en ik verheug me erop om met veel energie Les Trois Forêts in Europa op de kaart te zetten.”

“We zijn er trots op dat een topmanager als Anne Marie Pareyn leiding gaat geven aan Domaine des Trois Forêts. Ik ben ervan overtuigd dat zij een zeer waardevolle bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling en positionering aan dit bijzondere project, dat in Europa een belangrijke standaard zet voor ecologisch bouwen en duurzaam recreëren”, zegt James Mennekens, Managing Director van Center Parcs Europe. “Pareyn heeft binnen onze organisatie een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Zij is dan ook de aangewezen persoon om leiding te geven aan dit prestigieuze toeristische project.”

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. De organisatie telt 21 parken (13 parken van Center Parcs en 8 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2008 boekten ruim 3,7 miljoen gasten ruim vijftien miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2008-2009 bedroeg 611,2 miljoen euro.

– EINDE PERSBERICHT –

l Meer Trois Forêts?
Alles overzichtelijk op een rijtje, bekijken rondom Center Parcs’ nieuwste trots nabij Lorraine op het Franse Vasteland? Onder de noemer ‘Blik op Trois Forêts’, vind je werkelijk alles rondom dit ‘park van de toekomst’. Benieuwd? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.