PéPéTéVé nu ook op Park Zandvoort! | En Orry gaat er wonen!

Op het mooie Noord Hollandse Center Parcs Park Zandvoort was nooit een PéPéTéVé-show. De PéPéTéVé-show is een show voor kinderen van 4 tot 12 jaar die gratis wordt gespeeld in de Market Dome/ Action Factory. De PéPéTéVé-show bestaat uit 4 spelers genaamd: Orry, Rep, Bing en Woops. Verder is de PéPéTéVé-show iets unieks wat alleen op Center Parcs aanwezig is. Het was dus ook altijd een gemis op Park Zandvoort. Maar inmiddels heeft Park Zandvoort aangekondigd dat er ook een PéPéTéVé-show komt op Park Zandvoort. En bij een PéPéTéVé-show hoort natuurlijk Orry…

l Orry woonachtig op Park Zandvoort

Orry is eigenlijk het belangrijkste PéPéTéVé-figuur van de PéPéTéVé-show. Zo komt Orry niet alleen voor in de PéPéTéVé-shows, maar je kunt Orry bijvoorbeeld ook tegen komen op het park. Zo fietst hij bijvoorbeeld wel eens rond, of staat die de mensen bij de Early Check-in te verwelkomen. Verder gaat Orry boven de keuken in de Market Dome wonen. Orry is namelijk kok van beroep en zo zal hij bijvoorbeeld ook wel eens taartjes verkopen in de Boulangerie of bijvoorbeeld pannenkoeken bakken in het Pannekoekenhuisje. Buiten dat is Orry ook altijd aanwezig bij de Kids bingo, de Kids disco, bedtime stories en de Orry parade.

Kortom, Orry is weer terug op Park Zandvoort, dus het is nu optimaal genieten voor de kleine Center Parcs-gasten op Park Zandvoort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.