Nieuw op De Eemhof | InterActieve voetbalmuur | Music Hangout

De Sutu | InterActieve voetbalmuur

De InterActieve voetbalmuur Sutu bevat 16 LED panelen die meten wanneer ze met een bal geraakt worden. De panelen die geraakt moeten worden lichten op en de kleur geeft aan welke speler aan de beurt is. Vier luidsprekers geven de spelers feedback en uitleg over het spel.
De Sutu stimuleert kinderen om actief buiten te gaan spelen, in plaats van binnen achter de computer te blijven hangen. De InterActieve voetbalmuur sluit aan op de belevingswereld van de jeugd en combineert de positieve punten van ‘gamen’ (spanning, levels halen, competitie) met al het goede van buiten spelen (sociale ontwikkeling, gezond bewegen, betrokkenheid buurt).

De Fono | Music Hangout

De Fono is een ontmoetingsplek voor de jeugd, met als middelpunt een DJ-tafel. Yalp speelt daarmee in op belangrijke trends onder jongeren zoals het veelvuldig gebruik van mobiele telefoons, het luisteren en delen van muziek en het rondhangen met vrienden. De DJ-tafel daagt de jeugd uit om hun muzikale creativiteit de vrije loop te laten en muziek te maken, aan te passen en te delen met hun telefoon.
De Fono heeft grote overeenkomsten met professionele DJ-tafels en is ontwikkeld in samenwerking met professionele DJ’s. Het gebruik is simpel: leg een telefoon die muziek afspeelt op de tafel en de muziek wordt door de Fono versterkt live overgenomen.

De Fono is gemodelleerd naar het voorbeeld van huidige DJ-tafels en werkt op een gepatenteerde overbrengingstechniek. In tegenstelling tot bijvoorbeeld bluetooth is voor het afspelen van muziek geen aanmeldprocedure nodig. Voeg effecten toe aan de muziek, zoals een echo of crossfader. Heel herkenbaar zijn de zwarte, draaibare platen om te scratchen. Door twee muziekdragers op de Fono te leggen is het mogelijk om meerdere nummers door elkaar te mixen. Wees voor even een echte DJ!

Binnenkort op de volgende parken te vinden. 

De Eemhof

De Kempervennen

De Vossemeren

Bispinger Heide

Le Lac d’Ailette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.