Kopen, kopen, kopen! Center Parcs gaat 9.000 cottages aan particulieren verkopen!

Breek-Breek. Center Parcs gaat het de komende jaren eens flink anders doen. Niet alleen voor de schermen, maar ook daarachter. Doordat jij en ik, als particulieren, cottages kunnen kopen, knapt Center Parcs de boel op. Prima deal, toch? Port Zélande krijgt nu als allereerste de verkoopprimeur, daarna volgt al snel Park Zandvoort!

Het zat al even in de pijpleiding, maar nu kwam het hoge woord eruit in Spiegelzaal van het Amsterdamse Amstel Hotel. Waar het op neer komt? Center Parcs gaat 9.000 cottages verkopen aan ons. Dat kwam niet helemaal als donderslag bij heldere hemel natuurlijk. Eerder zagen we al hoe spiksplinter nieuwe parken onder de verkoophamer gingen en je onderdeel kon worden van het succes van Center Parcs. Nu kan dat dus weer. Meer. En vooral ook in eigen land! En nu investeerders zich kunnen melden die interesse hebben in zo’n cottages bij Center Parcs, knappen ze de boel gelijk even op.

Dit rijtje staat de VIPS te wachten. Can’t wait.
Dit rijtje staat de VIPS te wachten. Can’t wait.

 

| Port Zélande krijgt de verkoopprimeur
Op Port Zélande beginnen ze met het hele nieuwe verdienmodel, waarbij ze al begonnen zijn aan het oplappen van alle cottage-types. De VIP’s kregen een kookeiland, héél veel extra thematisatie, een wellness waar je U tegen zegt en vooral heel veel technische snufjes. Zo kun je voortaan je telefoon connect’en via Bluetooth en zo altijd en overal naar je favoriete hits luisteren. In bad. In bed. En op de bank. En dat is dan nog maar het begin. Hier lees je daar meer over trouwens: ‘Alle VIPS, Premiums en Comforts van Port Zélande in het nieuw’!

Er zijn al een aantal test-cottages op het park die staan te shinen, zoals je net al kon zien, maar in etappes gaat de boel verhippen. Na komende zomer gaan ze er écht aan de slag en alles moet in de zomer van 2016 compleet vernieuwd zijn. Ze doen wel stilletjes aan en maken zo min mogelijk rommel, zodat wij, vakantievierders zo min mogelijk overlast hebben.
En na Port Zélande krijgt ook Park Zandvoort er flink met de zwabber van langs. Ook daar gaan over een tijd alle cottages op de schop!

De harde cijfers die het nog wat interessanter maken: wanneer je eigenaar wordt van een Cottage bij P&V Center Parcs dan krijg je 5 procent rente gedurende vijftien jaar.

balk

Wij waren erbij vanmorgen in de verdraaid chique Spiegelzaal in het net zo poep-chique Amstel Hotel. Hou dit bericht in de gaten, we blijven het vandaag nog constant updaten!

Ook in de Market Dome van Port Zélande gaat het één en ander gebeuren. Zo wordt het er een stuk tropischer. Het centrale watertje wordt flink onderhanden genomen en er komen bruggetjes, houten vlonders en nóg veel meer planten!


balk

| Heb jij ook wel interesse in zo’n cottage?
Check het hoekje op onze website: ‘Ik wil ook zo’n cottage’ of kijk voor meer informatie voor Center Parcs Vastgoed: www.centerparcs-vastgoed.nl

Je kunt ook direct contact opnemen met één van de Vastgoed-adviseurs van Center Parcs:
Bernard Jans
Klik hier voor Bernard Jans
Bernard.jans@groupepvcp.com

Of je loopt bij Port Zélande even binnen het het Vastgoedkantoor, net naast de Aquatique in de Market Dome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.