Klikkerdeklik; een fotogenieke nieuwe wannabe; a photographer!

Wij wilde vroegen machinist worden, daarna heldhaftige politieman, bakker en uiteindelijk zijn we geen van alle geworden. De kinders van nu hebben een luxe-probleem en kunnen gewoon kiezen. In het Wannabe-activiteitenprogramma van Center Parcs tenminste. Want wanneer ze zich op maandag in een prinsessenjurk hijsen en verblijden ze dinsdag hun ouders met een echt Rembrandje, op hun manier dan, doen ze het de volgende dag nog even dunnetjes over met de brandweerslang. En nu, nu kunnen ze hun hartjes omhalen, met iets nieuws. Ze kunnen namelijk als echte paparazzi aan de gang in ‘Wannabe a photographer’. En dat je dat als kind wil worden, dat snappen wij ook nog wel ;)!

Het hoe en wat precies weten we nog niet, maar leuk is het zeker. In lange bruine jassen, bijpassende schattige hoedjes en natuurlijk een fotocamera gaan ze op pad. Want er liggen spannend mooie kiekjes op de loer. Zoals we al zeiden; het hoe en wat weten we nog niet, maar voorspellen kunnen we het wel. Het lijkt erop dat je met een opper-fotograaf de Market Dome ingaat en je alles, wat ook maar los en vast zit, mag gaan schieten.

Wannabe 1

| Er komt vast een expositie
Wij doen, as we speak, even een navraagje hoe het uiteindelijk zit met de climax. Waar je bij Wannabe a Princess uiteindelijk in een lange stoet mag flaneren, uiteraard met je jurkje omhoog houdend, kunnen we hier voorstellen dat er iets van een expositie gaat zijn. Daar komen we dus nog op terug. Maar hoe dan ook deze ‘Ik-wil-graag-zijn’ is wel gelijk de fotogeniekste.

| Proefschieten in la France.
Vooralsnog lijkt het erop dat Les Bois Francs de primeur heeft gehad. Althans wij geloven heilig in Tweets. En daar stuurde ze vanuit het Franse park, net naast Parijs, wat foto’s door van deze foto-nemers in actie. Het lijkt erop dat net als Wannabe a jardinier (En nu in het Nederlands: Wannabe een tuinman) ze eerst in Frankrijk even ‘proefschieten’, waarna het later naar Nederland, België en Duitsland komt overwaaien. Klikkerdeklik.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19
Bron foto’s: Ruud Rerink, Fanny Texier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.