Golfen 2.0 op Le Lac d’Ailette met chip-balletjes! | Foto-update 4 augustus; hij is af!

Bij het Franse Le Lac d’Ailette kwamen ze zelf met het leuke nieuws; d’r komt een rete-gave Indoor mini-golf. Hiha! Als we de tekening mogen geloven wordt het een Maritieme.

En niet zomaar één; maar met innovatieve technische snufjes. Althans dat is wat Frank Daemen ons verzekerde via een paar Tweetjes. Wat en hoe precies weten we – ja, vinden wij ook jammer – nog niet. Maar wat niet is, kan nog komen. Het moet in ieder geval iets met speciale balletjes worden. Want er is ons verzekerd dat het niet even ‘zomaar’ golfen is. Noem het heus golfen 2.0. Er zouden namelijk chips in de golfballetjes zitten die van alles en nog wat kunnen activeren!

| Waar dan?
Inmiddels weten we ook waar we straks indoor een balletje kunnen slaan. Op de begane grond van de Jardin d’Hiver, rechts van de entree aan de meer-zijde, net voor het Grill-restaurant. Ow daar! Ja inderdaad, daar. En ze zijn nu al behoorlijk op gaan daar.

Wanneer ‘ie opent? Net voor de zomer, komt dat even goed uit. Over een klein maandje, vanaf 4 juli kunnen we er Indoor golfen. Tres jolie!

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Artist Impression 

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Bouw-foto’s – 20 mei

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Bouw-foto’s – 22 juni

Ja, ja! Het begint al wat de worden. De eerste parcours’jes krijgen stillaan vorm én de airco-behuizing is ook in het thema meegenomen. Oftewel expres zo. Knipoog.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 23.40.19

| Foto’s; hoe het is geworden – 4 augustus
Ja, hij is af en hoe. Wat is het toch ontzettend mooi geworden. Eerder was het een wat saaiig halletje, daarna een kantoortje voor vastgoed en even een Playmobiel-kamertje, maar nu… nu is het een golfbaan waar we best even stil van zijn. Wij houden nu dan ook wijselijk onze mond en spelen het balletje door aan jullie; mooi geworden?

| Bron bouw-updates:
Foto’s: Twitter-account Center Parcs Le Lac d’Ailette.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.