Spelender-wijs in de interactieve boerderij van Villages Natures | Check: schetsen én bouwfoto’s!

Villages Nature wordt in alles bijzonder. Niet alleen omdat het in de achtertuin van Disneyland Parijs ligt, maar ook omdat het een joekelachtige Aqua Laguna krijgt, héél veel natuurlijke activiteiten én een interactieve boerderij. En daar gaan we terug naar de oorsprong van producten.

Op vrijwel alle parken van Center Parcs vind je een kinderboerderij. De kleintjes en iets minder kleintjes kunnen daar geitjes aaien, lammetjes kroelen en vooral even rondkijken op de ‘boerderie’. Bij Les Trois Forêts én ook vooral op Bois aux Daims zien we dat de kinderboerderij niet zomaar meer een schuurtje met omheining is. Nee, het is een beleving, je kunt je er uren vermaken. En dat gaan we straks ook bij Villages Nature kunnen. We kunnen er een koe melken, aardbeien plukken en rondstruinen door een appelgaard. Dis-ney waar! Jawel, allemaal in de achtertuin van het meest bekende pretpark van Europa straks.

| Op ontdekkingstocht
En dat is het nog niet eens; je kunt straks ook op ontdekkingstocht. Je ontdekt er namelijk een moestuin, een boomgaard én ook vooral waar ons eten vandaan komt. Hier ziet de kleine dat het niet allemaal maar uit een pak komt, of uit het supermarktschap. Je kunt er steaks namelijk meedoen aan productie- en verwerkingsworkshops rondom melk, appels en rode vruchten.

| Spelenderwijs
Spelenderwijs doen ze dat; ze worden wijs terwijl ze spelen. Want naast al het educatieve kunnen ze in deze uitgebreide Farm ravotten wat ze willen. Thematisch aangekleed als overtuigende boerderij, mét beklimbare tractors. En in de zogenaamde ‘Cheese Area’ kunnen ze te midden van een muizeninvasie schieten met foamballen. Soms zouden we willen dat we zelf weer wat jonger waren. En zo kruipen, glijden ze door een speeltoestel dat ze leert hoe het precies gaat met melk en de verwerking daarvan.

Check zelf snel hoe ontiegelijk gaaf dit moet gaan worden:

| Maquette – Artist Impressions

| Op de bouwplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.